Jūra grąžino tik vieną skenduolį

Jūra kol kas atidavė tik vieno iš dviejų sekmadienį nuskendusių vyrų kūną.

Vakar skenduolį bangos išmetė į krantą Šventojoje. Melnragės paplūdimyje nuskendusio druskininkiečio lavonas dar nerastas.

Vaišino moteris

Spėjama, kad vakar ties Šventąja išmestas skenduolis yra sekmadienio rytą atsigaivinti panoręs maždaug 40 metų vyras. Lemtingą dieną jis buvo smarkiai apsvaigęs nuo alkoholio.

Žmogus ant kranto sėdėjusias poilsiautojas pavaišino sidru, paliko rūbus ir dingo. Moterys jo laukė apie valandą, tuomet apie vyrą papasakojo gelbėtojams.

Nuo sekmadienio žmogaus niekas nepasigedo. Rūbai buvo saugomi Šventosios gelbėjimo stotyje. Dokumentų kišenėse nerasta, tad nežinomas nei asmens vardas ar pavardė, nei gyvenamoji vieta. „Aptikome tik du cigarečių pakelius, žiebtuvėlį, koncerto bilietus. Gali būti, kad renginyje žmogus smarkiai prisivaišino”, – kalbėjo Palangos gelbėjimo stoties viršininkas Jonas Vigelis.

Visai negiliai plūduriavusį skenduolį vakar pastebėjo paplūdimyje buvusi moteris. Vyrą, kuris mūvėjo glaudėmis, ant kranto ištraukė gelbėtojai. „Panašu, jog tai sekmadienį dingęs vyriškis”, – sakė gelbėtojas Vidas Globys.

Kūnas išvežtas į Klaipėdą teismo ekspertizei atlikti.

Ištrūko iš glėbio

Jūra vis dar negrąžina sekmadienį nuskendusio uostamiesčio svečio iš Druskininkų.

Anot Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiojo specialisto Aleksandro Mefiodo, 55 metų druskininkietis paplūdimyje buvo kone dešimt kartų įspėtas nelipti į jūrą. Bangavimas tądien siekė net 8 balus.

„Su juo kartu buvo ir artimieji. Jie taip pat prašė nebristi giliai, tačiau druskininkietis atšovė, jog į Klaipėdą atvažiavo tam, kad išsimaudytų”, – sakė A.Mefiodas.

Ištrūkęs iš artimųjų glėbio druskininkietis nėrė į bangas ir jose dingo. Gelbėtojai dar dėjo nemažai pastangų, kad jį surastų, tačiau to padaryti nepavyko.

„Jau ketvirtą dieną kasryt pravažiuojame paplūdimiu, tačiau kūno dar niekur neradome. Anksčiau ar vėliau jį išmes, tik nežinia kur”, – teigė A.Mefiodas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.