Pirmajame ZIP FM vakarėlyje – „Ame“ ir Vidžio diskoteka nuo 9 iki 9

Jau šį penktadienį, paskutinę rugpjūčio dieną, ZIP FM ir klubas „Gravity” kviečia palydėti vasarą ir iškeltomis į viršų rankomis atidaryti klubų sezoną pristatydama specialų vakarėlių ciklą „11”. Žodžiais „vienas vienas” šįsyk bus tikrinami ne mikrofonai, o vakarėlių liūtų ausų būgneliai, kuriuos maloniai drebins deep house dirigentai, vokiečiai „Âme” bei DJ Vidis.

Anot Vidžio, ZIP FM eteryje vedančio to paties pavadinimo laidą „11”, „Âme” – tinkamiausi vyrukai vakarėlių serijos pradžiai. Šie minių dirigentai tūkstančius rankų į viršų kelia Berlyne, Majamyje, Tokijuje ir kituose didžiuosiuose pasaulio miestuose.

„Âme” – „reivo” scenos zenite

Vokiečių Franko Wiedemanno ir Kristiano Beyerio duetas jau septynis metus savo kūryba laužo bet kokius šokių muzikos kanonus bei kategorijas. „Âme” kūryboje į vieną, Niujorko įvairovei prilygstančia bangą, susimaišo house, techno, broken beat ir kiti ritmai, kurie nuskalauja visas problemas. Lieka tik muzika. Ne veltui prancūziškai „Âme” reiškia sielą.

„Âme” plokšteles šiuo metu groja, o naujų kūrinių, kartais net isteriškai į telefono ragelį rėkdami reikalauja tokie grandai, kaip Pete Tong, Ivan Smagghe, Josh Wink, Satoshi Tomiie ir kiti. Dueto remiksuotas „Radomaal” kūrinys „Insomnia” pernai metais tapo karščiausiu Ibizo hitu, kuriam rankas į viršų kėlė net ir labiausiai „Cafe del Mar” išlepinta publika.

„Rej” grojo visi ir visur

2005-ųjų pabaigoje išleistas „Ame” superhitas „Rej” turi atskirą istoriją ir gyvena savarankišką gyvenimą. Plokštelės „Rej EP” pirmas tiražas buvo išparduotas iki oficialios išleidimo datos. Kūrinys griaudėja visur: nuo tamsiausių techno klubų iki puošniausių Ibizos ar Majamio terasų. Šįkart jį bus galima išgirsti daug menančiuose „Gravity” požemiuose.

Tai jau trečias „Ame” apsilankymas Lietuvoje. Pirmąkart viskas baigėsi „The best last song competition” iki saulės patekėjimo. Antrą kartą – rytine mankšta, „žvakės” ir „tiltelio” darymu Vidžio namuose. Trečią kartą vakarėlis turėtų išvis nesibaigti, nes su „Gravity” administracija suderinta, kad renginys prasidės anksčiau nei įprastai – 9 valandą vakaro, o baigsis tik 9-ą ryto!

Nuskambės Vidžio ir Mario Basanov hitas

Vakarėlio „11” lankytojai taip pat turės progą išgirsti Vidžio ir Mario Basanov sukurtą, bet dar neišleistą remiksą prodiuserio Atjazz ir vokalisto Robert Owens bendram kūriniui „Love Someone”. Pirmas bendras Vidžio ir Mario darbas studijoje neseniai tapo didžiausio radijo autoriteto Gilles Peterson favoritu. Britų radijo legenda jį jau kelis kartus grojo savo visame pasaulyje transliuojamoje laidoje „Worldwide”, pristatė Pete Tong programoje „In New Music We Trust” bei įtraukė į paskutinio ketvirčio geriausius apibendrinantį „All Winners” sąrašą. Kūrinį lapkričio mėnesį išleis Atjazz leidybinė firma „Mantis”, o kol kas Vidis jį visu garsu groja visiems savo renginių lankytojams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.