LTV „Švaros misija”: „Gyvenkime linksmiau”

Pirmoji „Švaros misijos” laida, kaip ir dera naujam sezonui, bus visai kitokia, negu esame įpratę. Iš uždarų patalpų persikraustę į lauką laidos vedėjai Birutė ir Žilvinas paskelbė naują laidos šūkį: „Gyvenkime kitaip: gražiau, linksmiau, su išmone!”.

Šį šūkį jie nusprendė paskelbti vienoje svarbiausių Vilniaus gatvių. O kodėl gi ne: juk oras tam palankus, veja šviežiai nupjauta, ir stilingi baldai puikiausiai dera prie jos. Nežinia tik, ar jų entuziazmu liko patenkinti pirmosios „Švaros misijos” laidos herojai. Mat Birutė, įkvėpta šiuo metu madingo natūralizmo, į ketvirtą daugiabučio namo aukštą atsigabena keturis presuoto šieno ryšulius. Žilvinas nesugebėjo perkalbėti kolegės, kuri pasišovė padaryti iš jų madingus, stilingus baldus.

Susitaikęs su mintimi, kad jo žodis dėl stiliaus ne visada paskutinis, Žilvinas pirmojoje laidoje nutaria Birutę palenkti gurmaniškomis vaišėmis. Laidos kūrybinė grupė tapo naujo virsmo liudininkais: stiliaus patarėjas Žilvinas persikvalifikavo į virtuvės guru. Įkvėpimas buvo vertas poeto plunksnos. Gaila tik, kad baigęs nuostabųjį kūrinį, Žilvinas taip ir neprisiminė jo sudedamųjų dalių.

Ar Birutė atsilaikys prieš Žilvino kulinarinius kerus? Pirmoji naujojo LTV sezono „Švaros misija” – rugsėjo 7 dieną 19.35 val. per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.