V. Tarasovui plūsta sveikinimai vestuvių proga

Saldžioji lietuviško pramogų verslo pora Violeta Riaubiškytė ir Vilius Tarasovas nekomentuoja informacijos, kad šį savaitgalį, rugsėjo 1 d., tuoksis Klaipėdoje.

Kita neoficiali žinia iš poros gyvenimo krito į akis stebėjusiesiems TV3 naujojo sezono atidarymo koncertą sekmadienį. Apie tai, kad V. Riaubiškytė, galimas daiktas, laukiasi, matydamas jos figūros pokyčius, pagalvojo ne vienas.

„Komentuoti savo asmeninio gyvenimo faktų nenorėčiau. Kol kas”, – „Vakarų ekspresui” sakė V. Riaubiškytė, jau kuris laikas gyvenanti uostamiestyje ir artimiausiu metu neketinanti jo palikti.

Jos gyvenimo draugas V. Tarasovas buvo kalbesnis, tačiau atvirauti taip pat nepanoro. „Žinote, jau girdėjau, kad ir abortą planuojame, o jau su artėjančiomis vestuvėmis žurnalistai paskutiniuoju metu mane kiekvieną savaitę sveikina, norėdami „prigauti”, – sakė dainininkas, kuris juokauja apie savo asmeninį gyvenimą kone viską sužinąs iš spaudos.

Tuo, kad pastaruoju metu jo ir V. Riaubiškytės pora kaustyte kausto visuomenės dėmesį, V. Tarasovas nesistebi ir teigia, kad, specialiai siekdami jį sužadinti, jie nieko nedarą.

„Dvylika metų esu scenoje ir nė sykio nesu jokiam žurnalistui skambinęs norėdamas pasisakyti apie savo asmeninius reikalus, – kalbėjo V. Tarasovas. – Kadangi du garsūs žmonės yra kartu – dėmesys iškart padvigubėja, ir tai natūralu.”

Atlikėjų scenos kolegos Erika Dženings ir Jurgis Didžiulis spėliones apie būsimą jųdviejų atžalą nukirto paprastu ir veiksmingu būdu – išplatino oficialų pranešimą spaudai.

V. Riaubiškytė ir V. Tarasovas šitaip pasielgti, regis, neketina. „Čia kiekvieno asmeninis pasirinkimas”, – gūžtelėjo pečiais Violeta, auginanti dukrą Elingą. „Mes su Violeta niekada nesireklamavome”, – pridūrė V. Tarasovas.

Žinia apie naująją Lietuvos pramogų pasaulio pora pasklido praėjusiais metais. Vasarį V. Riaubiškytė išsklaidė visas abejones per muzikinių apdovanojimų ceremoniją viešai pripažindama meilę V. Tarasovui. Nuo to laiko įsimylėjėliai neatsigina smalsuolių bei renginių organizatorių dėmesio. Taip pat – ir įžvalgių televizijos atstovų: naujuoju sezonu pora tapo muzikinės TV3 laidos „Padainuokim” vedėjais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.