Milijoną bandys laimėti LNK naujokai

Gerokai atsinaujinusiame žaidime „Šeši nuliai – milijonas” pirmieji jėgas išbandys naujų LNK projektų vedėjai ir dalyviai. Pirmojoje naujojoje laidoje „Šeši nuliai – milijonas” dalyvaus „Super L.T.” vedėjas Jogaila Morkūnas, „Solo su orkestru” – Deivis ir projekto „Lietuviškos grožybės” dalyvė, manekenė Vaida Židonytė.

Manekenė Vaida prisipažino, kad intelektualioje laidoje „Šeši nuliai – milijonas” jai buvo daug lengviau nei lietuviškame kaime. „Kas patikėtų, kad atsakinėjant į klausimus Vaidai ypatingai padėjo tai, kad ji daug metų dirbo… modeliu. O klausimas pasitaikė apie grybų naikinimą!”, – Vaidos protui ir grožiui abejingas neliko laidos vedėjas Arūnas Valinskas.

Jogaila aiškinosi, kodėl Pagrandukas buvo pagamintas be mėsos, kieno krantus skalauja Geltonoji jūra ir koks detektyvo Megrė laipsnis.

O naujos muzikinės laidos „Solo su orkestru” vedėjas Deivis labiausiai džiaugėsi ne atsakytais klausimais, o laimėtais pinigais, mat šiuo metu turi nenumatytų išlaidų.

Gera žinia Deiviui, Jogailai, Vaidai ir visiems kitiems laidos „Šeši nuliai – milijonas” žaidėjams ir žiūrovams – Va Bank prizas padidėjo dvigubai, iki penkiasdešimt tūkstančių litų, kuriuos žaidime galima laimėti vienu vieninteliu piršto bakstelėjimu.

„Šeši nuliai – milijonas” su LNK naujokais – trečiadienį 20.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.