„Le Broniaus šou” – atvirumo akimirkos

Kaip jau žinote, prancūzų karo lakūno Antuano le Bronjus, sužeisto, bet išsigelbėjusio, Lietuvoje prieš pusę amžiaus pradėta Le Bronjus giminė vėl kartu. Milijonieriumi tapęs senelis surado savo palikuonis, atskleidė jiems prancūzišką jų kilmę, sodo namelyje pastatė televizijos studiją, kur ir vyksta pokalbių laidos „Le Broniaus šou” filmavimai.
Sodų bendrijoje „Antrieji Kryžiokai” buvo nufilmuoti du intriguojantys pokalbiai. Laidos vedėjas Bronius le Bronjus ir jo šeimos nariai išskėstais delnais priėmė dainininką Radžį ir magijos teatrą „DiArchy”.

Radži, apgaubtas didžiausios savo gerbėjos tetos Patricijos globa ir šiltomis bandelėmis su lašinukais, aiškinosi dėl savo kilmės, atsakinėjo į sunkius, smalsius ir kvailus klausimus. Laidoje skambėjo net eilės. Paskui skambėjo dainos. Tik varpai neskambėjo.
Kiti laidos svečiai – magijos teatras „DiArchy”. Ar pavyks Broniui ir jo giminei atskleisti Dianos ir Arvydo Gaičiūnų triukų paslaptis? Ar tikrai jie buvo užsišaldę lede? Ar tikrai nekvėpavo po vandeniu? O gal atvirame pokalbyje magai atvirai išpasakos ir dar didesnių įdomybių? Jie irgi ragaus bandelių su lašinukais.

LNK „Le Broniaus šou” su Radži ir „DiArchy” – ketvirtadienį 20.45 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.