CSKA ir „Moskva” artėja prie lyderių

Sekmadienį Rusijos „Premier” lygos pirmenybėse buvo sužaistos paskutinės ketverios 22-ojo turo rungtynės. Jose netikėtą pralaimėjimą patyrė „Dinamo” klubas, išvykoje nepaisant Arūno Klimavičiaus įvarčio triuškinančiu rezultatu pralaimėjęs „Spartak Nalchik” ekipai, CSKA sumindė „Rostov”, „Moskva” įtikinamai nugalėjo „Khimki”, o „Kuban” ir „Amkar” mačas baigėsi lygiosiomis.

Po dviejų iš eilės patirtų pralaimėjimų sostinės „Moskva” klubas šį kartą sugebėjo atsitiesti rungtynėse su „Khimki”. Leonido Sludskio treniruojami auklėtiniai savo varžovus išvykoje nugalėjo rezultatu 1-3. Šiame mače „hat-tricku” pasižymėjo „Moskva” puolėjas Romanas Adamovas, kuriam tai buvo pirmasis toks įvykis jo karjeroje.

Du įvarčius jis įmušė realizuodamas 11 metrų baudinius, kuriuos uždirbo jo komandos draugai. Šiame čempionate R.Adamovas yra pelnęs jau 11 įvarčių ir rezultatyviausių žaidėjų sąraše pirmąją vietą dalinasi su CSKA puolėju Vagneriu Love`u.

Tuo tarpu kitas sostinės CSKA klubas taip pat nepasigailėjo savo priešininkų ir autsaiderius „Rostov” futbolininkus sutrypė rezultatu 4-0. tačiau rezultatas neatspindi to, kas vyko aikštėje. Nors ir aikštės šeimininkai atrodė aršiau, bet žaidė ganėtinai silpnai. „Rostov” ekipai nepavyko pasižymėti, bet jie turėjo progų per paskutines antrojo kėlinio minutes.

Pergalę Valerijaus Gazajevo treniruojamai komandai atnešė brazilų duetas Jo ir Vagner Love`as. Pastarasis įmušė vieną įvartį, o jo kolega šiame sustikime pasižymėjo du kartus. Taip pat kartą šiame mače įvartį įmušė Milošas Krasičius.

Buvo galima nuspėti, kad Maskvos „Dinamo” pralaimės varžybas „Spartak Nalchik” komandai, bet sensacija tapo tai, kad Naličke šeimininkai savo varžovus nugalėjo triuškinančiu rezultatu 4-1.

Pirmieji du „Spartak Nalchik” įvarčiai buvo įmušti iš standartinių padėčių – pirma Viktoras Fauzulinas tiksliai smūgiavo iš baudos smūgio, o Sergejus Pylypčiukas pasiuntė kamuolį į tinklą po pakelto kampinio.

Bet 57-ąją minutę „Dinamo” ekipai pavyko sušvelninti rezultatą, o tai padarė Lietuvos nacionalinės rinktinės gynėjas Arūnas Klimavičius, po kurio smūgio kamuolys rikošetu įskriejo į vartus.

Bet „Dinamo” ekipą galutiniai sužlugdė dar du šeimininkų pelnyti įvarčiai: 70-ąją minutę pasižymėjo Olegas Samsonovas, o paskutinę – Naziras Kažarovas.

Paskutinėse šios dienos varžybose mačas tarp Krasnodaro „Kuban” ir Permės „Amkar” baigėsi lygiosiomis 1-1. šeimininkų gretose 24-tą minutę taikliai smūgiavo Denisas Kirlenko, o 50-ąją pusiausvyrą atstatė Martinas Kuševas.

Sekmadienio 22 turo rezultatai:

CSKA 4 – 0 „Rostov”

4‘ [1 – 0] Jo

65‘ [2 – 0] Jo

79‘ [3 – 0] Vagner Love

84‘ [4 – 0] Milos Krasic

D.Šemberas (CSKA) žaidė visas rungtynes ir gavo geltoną kortelę

R.Poškus („Rostov”) rungtyniavo nuo 72 minutės

„Khimki” 1 – 3 „Moskva”

17‘ [0 – 1] Roman Adamov

32‘ [1 – 1] Aleksandr Antipenko

54‘ [1 – 2] Roman Adamov (11 m.)
82‘ [1 – 3] Roman Adamov (11 m.)

„Kuban” 1 – 1 „Amkar”

24‘ [1 – 0] Denis Kirilenko

50‘ [1 – 1] Martin Kushev

„Spartak Nalchik” 4 – 1 „Dinamo”

22‘ [1 – 0] Victor Faizulin

26‘ [2 – 0] Sergei Pylypchuk

58‘ [2 – 1] Arūnas Klimavičius

70‘ [3 – 1] Oleg Samsonov

90‘ [4 – 1] Nazir Kazharov

26‘ Leandro Fernandez („Dinamo”) pašalintas iš aikštės

A.Klimavičius („Dinamo”) žaidė visas rungtynes ir gavo geltoną kortelę, Ž.Karčemarskas („Dinamo”) liko tarp atsarginių

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.