„Lens” treneriu tapo buvęs Prancūzijos rinktinės puolėjas

Buvęs Prancūzijos nacionalinės rinktinės puolėjas Jeanas-Pierre Papinas „Lens” trenerio poste pakeis atsistatydinusį Guy‘ų Rouxą.

Per 54 pasirodymus ginant rinktinės garbę 30 įvarčių pelnęs ir kiekvieną sezoną nuo 1987-1988 iki 1991-1992 metų daugiausiai įvarčių „Ligue 1” įmušdavęs 43-jų prancūzas iki šiol netreniravo jokio aukščiausiosios lygos klubo.

Praėjusį sezoną jo vadovaujama „Strasbourg” ekipa pakilo į „Ligue 1”, tačiau J.P.Papiną trenerio pareigose pakeitė Jeanas-Marcas Furlanas.

Anksčiau jam treniruojant mėgėjų „Bassin d’Arcachon” komandą, ši taip pat išsikovojo teisę pakilti į aukštesnį divizioną.

Net 45 metus „Auxerre” klube treneriu pradirbęs Guy‘us Rouxas į „Lens” atvyko dar šių metų vasaros pradžioje ir pasirašė dviejų metų kontraktą, tačiau šeštadienį prancūzas atsistatydino tvirtindamas, jog prarado norą dirbti po to, kai „Lens” ekipa po ketverių rungtynių neiškovojo nė vienos pergalės.

„Bandysiu padėti jam kaip tik galėsiu. Taip yra geriau, jog jaunesnis treneris pakeičia mane”,- pagalbą J.P.Papinui pereinamojo laikotarpio metu pažadėjo buvęs ilgametis „Auxerre” treneris.

Oficialiai „Lens” treneriu pirmadienį tapsiančio J.P.Papino jau ketvirtadienį laukia pirmasis išbandymas- tai UEFA taurės atrojo kvalifikacinio etapo susitikimas su Berno „Young Boys”. Pirmasis mačas išvykoje Šveicarijoje baigėsi lygiosiomis 1-1.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.