Vienišas žvaigždūnas – kupinas idėjų

„Tango TV” pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” jau nuo šiandien, 21.30 val. užplūs romantikos ir siautulio audros. Su penkiomis merginomis susitiks ir į intriguojančius pasimatymus vaikščios lietuviškuoju Hughu Heffneriu kartais vadinamas ir ne sykį meilės trikampiais pagarsėjęs prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Populiarių grupių „69 danguje” ir „Naujieji lietuviai” prodiuseris, vakarėlių liūtas, dailininkas, režisierius, Don Žuanas… Tokios įvairiapusės asmenybės „Vienišos žvaigždės” dalyvės dar nėra sutikusios. Pats Egmontas sako, kad į pasimatymų šou eina ieškoti ne rimtos partnerės, o tos, kurią galėtų padaryti žvaigžde. Tokia ryškia ir seksualia, kaip grupės „69 danguje” merginos… Įdomu, ar patiks šis planas šou dalyvaujančioms merginoms? Iš penkių dalyvių vienintelė Aira prieš dalyvaudama „Vienišoje žvaigždėje” pareiškė, kad ji labiausiai apsidžiaugtų, jei šou išvystų Egmontą Bžeską.

Nežinia, ar Airos ir E. Bžesko simpatijos bus abipusės, o galbūt prodiuseriui patiks kitos merginos? Vieniša žvaigždė Egmontas žada parinkti pakankamai užduočių, kad išbandytų visas šou dalyves. Ana, Aira, Gita, Sigita ir Paulina kartu su prodiuseriu kurs merginų grupę, kuriai iš karto sugalvojo pavadinimą „96 po žeme”.

Dviem labiausiai E. Bžeskui patikusioms merginoms teks ypatingas išbandymas: sušokti striptizą ir… apsinuoginti. Mat dailininko profesiją turintis E. Bžeskas nusprendė prisiminti senus laikus ir nutapyti piešinį tiesiai ant nuogo merginos kūno…

„Vieniša žvaigždė” – kiekvieną darbo dieną, 21.30 val. per „Tango” TV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.