Populiarumui gali pakenkti vyras

Jennifer Lopez vengia skaityti laikraščius, nes kiekvieną kartą jai nuotaiką sugadina blogi atsiliepimai apie jos vyrą Marcą Anthony – svarbiausią žmogų jos gyvenime. Tai ši aktorė ir dainininkė pabrėžia kiekviename interviu.

Neseniai „The New Yotk Daily News” išspausdino straipsnį, kuriame piktdžiugiškai pabrėžiama, kad M.Anthony vengia mokėti mokesčius. Dienraštis nepraleido progos pasityčioti ir iš pačios J.Lopez, pavadindamas ją „J.Loser” („J.Nevykėlė”).

Pasirodo, multimilijonierius M.Anthony penkerius metus nemokėjo mokesčių ir dabar valstybės iždui yra skolingas beveik 2,5 milijono dolerių, kitaip jam gresia teismo procesas.

Apie dar nemalonesnius dalykus rašo „National Enquirer”. Laikraščiui esą pavyko sužinoti, kad M.Anthony įsivėlė į narkotikų skandalą. Pagrindo tam davė nuotraukos, kuriose Lotynų Amerikos dainininkas įamžintas kartu su fotografu Michaelu Ataru, kuris prieš kurį laiką buvo suimtas už heroino laikymą. Nors M.Antony advokatas nedelsdamas pareikalavo paneigti žinią ir šešiaženklės sumos moralinei žalai atlyginti, nemalonus prieskonis liko.

Dar labiau J.Lopez ir M.Anthony gyvenimą apkartino žurnalas „OK!”, kuris viršelyje ištrimitavo apie poros skyrybas. Jų priežastis – visa kontroliuoti siekiantis M.Anthony. Žurnalas šaipėsi, kad jis nuolat demonstruoja savo vyriškumą, tačiau net per tris santuokos metus nesugebėjo savo žmonos padaryti motina. Po šios publikacijos poros spaudos atstovas tuoj pat paneigė, kad santuoka išgyvena krizę.

Bet kuo toliau, tuo blogiau. Dabar paaiškėjo, kad net J.Lopez gerbėjai nemėgsta jos vyro. Jų abiejų neseniai išleistas kompaktinis diskas „Como Ama Una Mujer”, kuriame įrašytos šio dueto dainos ir kuriuo J.Lopez tikėjosi grįžti prie dainininkės karjeros, greitai pakilo į populiariausių JAV lotynų amerikiečių muzikos įrašų sąrašo pirmąsias eilutes. Tačiau pasirodė, kad šio albumo kopijų buvo parduota gerokai mažau nei vienos J.Lopez įdainuotų diskų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.