Parduotuvėje „Vaikų miestas” bus galima išsinuomoti… tėtį

Šį šeštadienį oficialiai atidaromame prekybos centre „Babilonas2” įsikūrusioje vaikiškų prekių parduotuvėje „Vaikų miestas” klientai ne tik turės galimybę įsigyti prekių vaikams ar būsimoms mamytėms, bet ir pasinaudoti kiek neįprasta paslauga – tėčio nuoma sutartam laikotarpiui.

Kaip teigiama bendrovės „Kotryna” pranešime spaudai, tėčio nuoma valandai kainuos 69 litus, tačiau „Babilonas2” atidarymo dieną tėtį bus galima išsinuomoti nemokamai.

„Mūsų siūloma tėčio nuomos paslauga bus orientuota į tuos klientus, dažniausiai mamytes, kurių vaikučiai dėl jų tėčių užimtumo, tėčiams dirbant viršvalandžius, sėdint bare su draugais ar ištisai žiūrint sporto varžybų transliacijas, negali su jais praleisti tiek laiko, kiek vaikučiai norėtų. Pats turiu sūnų ir tikrai žinau, kad jis su tėčiu norėtų praleisti daug daugiau laiko nei dabar” – būsima naujos paslaugos paklausa neabejojo bendrovės rinkodaros vadovas Stasys Petrauskas.

Nuomojamas tėtis yra „su ilgamete patirtimi” ir bus pasiruošęs pildyti visus vaikučių pageidavimus. Paklaustas ką konkrečiai bus galima veikti su išsinuomotu tėčiu, p. Petrauskas patikino, kad tėtis bus išsilavinęs, komunikabilus, puikiai su vaikučiais bendraujantis ir žinantis begalę vaikiškų žaidimų 37 metų tėvelis, kuris pats turi du vaikučius. Kaip papildomi nuomojamo tėčio privalumai įvardijami ir puikūs kulinariniai sugebėjimai bei galima pagalba mamai namų ūkyje.

P. Petrausko pasiteiravus, ar „Vaikų miestas” parduotuvėje ateityje nebus galima išsinuomoti ir mamos, rinkodaros vadovas neatmetė tokios galimybės: „Jei tikrai bus tokia paklausa, ko gero, bus galima. Visomis išgalėmis stengiamės, kad „Vaikų mieste” išsipildytų net ir pačios slapčiausios vaikiškos svajonės – net ir svajonės nuolat leisti laiką su tėčiu.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "Parduotuvėje „Vaikų miestas” bus galima išsinuomoti… tėtį"

  1. geta

    kazkokia nesamone

  2. Olga

    O gal vienišom mamytėms vyrus galima bus išsinuomoti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.