„Samsung U700“ EISA nominavo metų telefonu

Europos vaizdo ir garso asociacija EISA „2007-2008 metų Europos mobiliuoju telefonu” paskelbė kompanijos „Samsung Electronics” sukurtą HSDPA telefoną U700.

Ši nominacija „Samsung” „Ultra Edition II” serijos ploniausiam pasaulyje HSDPA telefonui suteikta už nepriekaištingą dizainą ir įdiegtas technines naujoves.

EISA konvergencijos žiuri įvertino telefone U700 įdiegtas pažangiausias technologijas suteikiančias vartotojams galimybę keistis duomenimis iki 3,6 Mb/s greičiu per didelės spartos duomenų perdavimo sąsają (10 kartų greičiau už UMTS), naudotis vaizdo telefonija, garso suspaudimo technologijomis. Telefone yra ir 3,2 megapikselių kamera ir platus 2,2 colių skystųjų kristalų ekranas su plonasluoksniais tranzistoriais. Be to, ekspertai ypač pabrėžė U700 įdiegtą funkciją „visas pasaulis kišenėje”.

„Mums garbė priimti apdovanojimą iš EISA, kuri diktuoja toną Europos vaizdo ir garso pramonei. Tai reikšmingas mūsų kompanijos progreso pripažinimas ir patvirtinimas, kad „Samsung” mobilieji telefonai išpopuliarėjo tarp Europos vartotojų. Ir toliau sieksime vieno svarbiausių savo kompanijos tikslų – tiekti patraukliausio dizaino ir pačius patogiausius įrenginius”, – priimdamas EISA apdovanojimą sakė „Samsung” telekomunikacijų padalinio viceprezidentas Dr. David Steel.

EISA apdovanojimai yra prestižiškiausi apdovanojimai Europos vaizdo ir garso pramonėje. Ekspertai iš 50-ties įtakingų žurnalų, leidžiamų 19-oje Europos šalių, suformuoja atrankos komisiją, išrenkančią geriausius gaminius penkiose kategorijose: garso, vaizdo, namų kino sistemų, fotografijos ir mobiliojo ryšio. Dėl EISA apdovanojimų kasmet rungiasi visame pasaulyje žinomos įmonės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.