„9,5 savaitės”: seksualiausi Lietuvoje šią vasarą – Agnius ir Živilė

Visą vasarą trukusio karščiausio TV3 realybės šou „9,5 savaitės” dalyviai gali švęsti, mėgautis pergalės fejerverkais bei maudytis šampano pursluose. Nurungę daugiau nei 50 tūkstančių konkurentų, po intriguojančio finalo Kipre šou „9,5 savaitės” nugalėtojais tapo 20-ies šiaulietis studentas Agnius Marcinkevičius ir 22-ejų sporto vadybininkė iš Rumšiškių Živilė Gelžinytė.
Kipro saloje vykusiame finale ir Agniui, ir Živilei teko ypatingos užduotys. Agnius turėjo išmokti plaukti burlente ir skrosti žydros jūros bangas. Vaikinas, besistengdamas nugalėti savo priešininką Antaną, netyčia užmynė ant jūrų ežio, tačiau kęsdamas skausmus ir su neblėstančia šypsena veide sėkmingai įveikė rungtį ir tapo nugalėtoju.
„Nelaikau savęs ypatingu gražuoliu, bet esu vyriškas ir sąmojingas, čia, matyt, ir yra mano seksualumo šaknys”, – dar neatsigavęs po pergalės kalbėjo Agnius.
Živilei laimėti padėjo sėkmė ne mažiau seksualioje rungtyje. Mergina turėjo nuoga apiplaukti uolą, kurioje, pasak legendos, gimė meilės deivė Afroditė. Lipanti iš vandens „9,5 savaitės” dalyvė atrodė kaip dailininko Botticellio paveiksle nutapyta meilės deivė Afroditė… Kol Živilė džiaugėsi sėkme, jos konkurentė šviesiaplaukė klaipėdietė Giedrė liejo apmaudo ašaras.
„Šį šou laikau neįkainojama patirtimi. Esu dalyvavusi įvairiuose žaidimuose, tačiau „9,5 savaitės” – pats įspūdingiausias. Iki šiol maniau, kad esu kukli”, – šypsodamasi pasakojo Živilė.
Šou laimėtojams atiteks įspūdingi prizai. Dviejų šios vasaros seksualiausiųjų laukia prabangi kelionė į pasirinktą užsienio šalį. Ją dovanoja kelionių organizatorius „Travelman”. Živilę ir Agnių užplūs ir pinigais neįvertinamas TV3 televizijos dėmesys. Nuo šiol seksualiausi 2007-ųjų vasaros jaunuoliai Živilė ir Agnius dalyviai bus kviečiami į šios televizijos šou, dalyvaus įvairiuose renginiuose ir mėgausis maloniais užgriuvusios šlovės privalumais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.