„Nokia Trends Lab“ pulsuos „Sostinės dienų“ centre

Pačioje festivalio „Sostinės dienos” širdyje, rugpjūčio 31 – rugsėjo 2 dienomis veiks išradinga „Nokia Trends Lab” pramogų erdvė. Futuristiniai „Nokia Trends Lab” kupolai įsikurs Gedimino prospekto pradžioje, priešais Katedrą ir kvies praeivius įsitraukti į muzikos, meno ir mobilių pramogų pasaulį.

Rugpjūčio 31 – rugsėjo 9 d. Vilniaus erdves užpildys tarptautinis festivalis „Sostinės dienos 2007”. Modernioje „Nokia Trends Lab” erdvėje festivalio metu skambės šiuolaikinė šokių muzika ir veiks virtualios kūrybinės dirbtuvės, kurias galima bus ne tik stebėti, bet ir įsijungti į veiksmą pačiam.

„Laisvė kūrybai, žiūrovų dalyvavimas ir smalsūs eksperimentai atspindi šių metų „Nokia Trends Lab” koncepciją. Didelio populiarumo visame pasaulyje sulaukęs renginių ciklas įpareigoja kaskart vis iš naujo nustebinti publiką, todėl šįmet renginius vienija išradingos LAB (liet. k. — laboratorija) nuotaikos: idėjos, eksperimentai ir atradimai su „Nokia Nseries” multimedijos prietaisais”, – sakė UAB „Nokia Lietuva” rinkodaros vadovė Raivara Šemetulskytė.

„Nokia Trends Lab” pramogos pratęs muzikos ir mobiliųjų pramogų serijos „Nokia Trends” tradicijas. Praėjusiais metais lapkritį Šiuolaikinio meno centre (ŠMC) „Nokia Trends” suvienijo garsių atlikėjų grojamą elektroninę muziką, mobiliąsias technologijas ir neįprastą erdvę. Šią vasarą, birželį, „Nokia Trends Lab” su interaktyvia įranga ir pasaulinio garso muzikos žvaigždėmis priešakyje nustebino gausų vakarėlio dalyvių būrį.

Kokios staigmenos laukia Vilniaus šurmulio centre, organizatoriai išduoti neskubėjo, tik užsiminė, kad programa bus be galo įvairi. Gyvą didžėjų ir žiūrovų kūrybą, foto, video ir mobilių telefonų eksperimentus bei kitas pramogas lydės „Nokia” prizai ir suvenyrai.

„Nokia Nseries” multimedijos prietaisai dovanoja pagrindinius „Sostinės dienų” koncertus Katedros aikštėje rugpjūčio 31 – rugsėjo 1 dienomis. Šie aukštos kokybės daugiafunkciniai prietaisai ypatingi savo neprilygstamomis muzikinėmis ir mobiliosios multimedijos galimybėmis, kurios puikiai tinka aktyviam ir įdomiam gyvenimo būdui: vartotojas gali mėgautis pramogomis, naudotis informacija, fotografuoti ir dalintis nuotraukomis nepriklausomai nuo vietos ir laiko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.