„Made in LT“ galima įsigyti ir lėktuve

Užsieniečių ir dažnai keliaujančių lietuvių gerai įvertintas šiuolaikinės populiariosios muzikos rinkinys – plokštelė „Made in LT” – pasiekia vis naujas erdves.

Turizmo informacijos centruose, suvenyrų parduotuvėse, oro uostuose platinamą kompaktinę plokštelę nuo šiol jau galima įsigyti ir lėktuvuose.

Net patys užmaršiausieji keleiviai, jau išskridę iš Lietuvos ir susigriebę neturintys smagaus ir stilingo lietuviško suvenyro draugams ar verslo partneriams, dabar galės atsikvėpti lengviau – nuo šiol „Made in LT” plokštelę bus galima įsigyti tiesioginiuose „airBaltic” skrydžiuose iš Vilniaus.

„Mus džiugina, kad „airBaltic” bendrovė palaikė mūsų sumanymą ir pasirinko „Made in LT” kaip geriausią muzikinį suvenyrą iš Lietuvos. Tikimės, kad plačių šios skrydžių bendrovės maršrutų dėka šiuolaikinė lietuviška muzika dar toliau pasklis po pasaulį”, – sakė rinkinio prodiuseris Vaidas Stackevičius.

„Šią plokštelę pasirinkome neatsitiktinai”, – pažymėjo „airBaltic” rinkodaros koordinatorė Ieva Anskaitienė. – Tai yra geros lietuviškos muzikos pavyzdys, kuriuo nuo šiol galime mėgautis ne tik ant žemės, bet ir ore.”

Užsienio klausytojui skirta plokštelė „Made in LT: The Best of Lithuanian Music” gimė kaip sumanymas pristatyti pasauliui Lietuvą populiariosios muzikos keliu.

Šiame rinkinio „Made in LT” leidime pristatomos daugybę apdovanojimų pelniusios grupės ir dainininkai, atstovaujantys skirtingiems muzikos stiliams – „Skamp”, Jurga, „Sel”, „Pieno lazeriai”, „InCulto”, „Lemon Joy”, Rasa ir Jonas, „G&G sindikatas” ir kiti.

Ateinančiais metais M.P.3 agentūra išleis antrąjį albumo „Made in LT: The Best of Lithuanian Music” leidimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.