Britui išviete tapo vartai

Gamtinio reikalo prispirtas užsienietis pataikė nusišlapinti ant uostamiesčio Vyriausiojo policijos komisariato vartų.

Gatvės muzikantas nė nenutuokė, kad už tai jam gresia nemalonumai ir kelias valandas teks praleisti policijoje.

Vakar prieš vienuoliktą valandą ryto vyresnysis areštinės postinis, stebintis pastato tvorą ir vartus, pamatė ant jų besišlapinantį jaunuolį.

Policininkas sulaikė vaikiną. Šis buvo nugabentas į 2-ąjį policijos komisariatą. Ilgokai manyta, kad vaikinas neturi jokio jo tapatybę patvirtinančio dokumento. Gerokai pasirausęs gitaros dėklo kišenėse, jis pagaliau rado kortelę.

Kai buvo nustatyta jo asmenybė ir surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas, gatvės muzikantas buvo išleistas.

Rugsėjo 9-ąją jaunuolis turės atvykti į Klaipėdos miesto apylinkės teismą, kur bus sprendžiama, kaip jį bausti. Už chuliganiškus veiksmus jis gali būti įspėtas arba nubaustas bauda.

Tikėtina, kad dėl tokio poelgio labai apgailestaujantis 24 metų britas Piteris Gregoris Holsas nebus nubaustas griežtai.

Jaunuolis pasakojo keliaujantis po Europą. Pragyvenimui jis užsidirba miesto aikštėse grodamas gitara. Vaikinas tikino nesupratęs, kad šlapinasi ant policijos vartų ir nenorėjęs nieko įžeisti.

Užsieniečiai ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse šalyse turėjo nemalonumų, kai nusišlapino ne tik viešose vietose, bet ir ant pagarbos vertų statinių.

Uostamiesčio gyventojams labiausiai įsiminė įvykis, kai prieš trejus metus girtas 47 metų norvegas, užsiropštęs ant „Meridiano” stiebo, viešai nusišlapino.

Nuo chuliganiško užsieniečių elgesio labiausiai nukentėjo Prezidentūra.

Ant jos sienų savo dvokiantį pėdsaką paliko du anglų kariškiai, kurie vėliau dėl šio įvykio savo noru išėjo iš tarnybos, italas, suomis ir keli škotų futbolo sirgaliai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.