„Lyon” pagrindinį vartininką pakeis F.Roux

Prancūzijos „Ligue 1” pirmenybėse jau du pralaimėjimus patyręs čempionų titulą ginantis „Lyon” klubas pasirašė sutartį su laisvuoju agentu, vartininku Fredericu Roux (Frédéric Roux), kuris vartuose pakeis ilgam iš rikiuotės iškritusį Grégory Coupet.

34-erių metų vartų sargas, kuris po praėjusio sezono paliko žemesnėje lygoje rungtyniavusį „Ajaccio” vienuolikę, papildė „Lyon” kaip laisvasis agentas. Patyręs vartininkas savo profesionalo karjerą pradėjo 1995-1996 metų sezone atstovaudamas „Nancy” ekipai, o po keturių metų buvo paskolintas „Chateauroux” klubui.

Po to F.Roux šešis metus praleido „Bordeaux” komandoje, kurioje buvo pagrindinio vartininko Ullicho Rame (Ulrich Rame) dubleris. Iš viso šio klubo marškinėlius jis Prancūzijos „Ligue 1” pirmenybėse vilkėjo 19 kartų.

„Man yra didžiulė garbė, kad ginsiu ir įsipareigosiu tokiam garsiam klubui kaip „Lyon””, – džiaugsmo neslėpė veteranas F.Roux.

Pagrindinis „Lyon” ekipos vartininkas G.Coupet treniruotėje patyręs kelio traumą iš rikiuotės iškrito keturiems mėnesiams ir spėjama, kad vėl į aikštę jis išbėgs tik šių metų gruodį.

Neseniai prasidėjusiame Prancūzijos „Ligue 1” čempionate jį pavadavo 27-erių metų vartininkas Remy Vercoutre, tačiau per trejas varžybas jis sugebėjo praleisti tris įvarčius, ir Alano Perrino auklėtiniai yra iškovoję vos vieną pergalę bei patyrę du pralaimėjimus ir turnyrinėje lentelėje kol kas užima 13-ąją vietą.

Be to, „Lyon” klubą sukrėtė naujienos, kad jaunasis, 20-ies metų saugas Hatemas Ben Arfa (Hatem Ben Arfa) šeštadienį 2-1 pralaimėtose rungtynėse prieš „Lorient” klubą patyrė šlaunies traumą ir negalės rungtyniauti apie dvi savaites.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.