J.A.Camacho ir vėl treniruos „Benfica”

Jose Antonio Camacho sugrįžęs į Portugalijos sostinės Lisabonos „Benfica” klubą perėmė vyriausiojo trenerio postą iš atstatydinto Fernando Santoso. 52-iejų metų strategas su ekipa pasirašė dviejų metų kontraktą, galiosiantį iki 2009-ųjų metų.

„Esu labai patenkintas, kad vėl sugrįžau į „Benfica” ekipą”, – teigė buvęs Ispanijos nacionalinės rinktinės ir Madrido „Real” treneris, kuris 2002-2004 treniruodamas Lisabonos klubą laimėjo Portugalijos Taurę.

„Kai išvykau treniruoti Madrido „Real”, aš palikau nuostabią komandą, bet dabar visų pirma aš turiu pažinti komandos sudėtį ir tik tada kalbėti apie ją, – pridūrė J.A.Camacho. – Futbolininkai turi priprasti prie naujojo trenerio, kaip ir treneris prie jų, bet tai nebus atlikta per vieną dieną ar savaitę – mums reikia laiko”.

„Benfica” klubo rugpjūčio 29-ąją dieną laukia sunkus išbandymas, kadangi ekipa tą dieną žais UEFA Čempionų Lygos atsakomąsias trečiojo kvalifikacinio etapo varžybas su Danijos čempionu „Kobenhavn” klubu.

„Benfica” pirmąsias rungtynes laimėjo rezultatu 2-1, ir strategas J.A.Camacho teigė: „UEFA Čempionų Lygos mačas prieš „Kobenhavn” yra labai svarbus klubui, todėl mes dirbsime sunkiai su mintyse užsibrėžtu tikslu”.

Bet prieš išvyką į Kopenhagą, naujasis Lisabonos klubo treneris turės galimybę jėgas išbandyti šeštadienį, kai „Benfica” susikaus su „Vitoria”. Praėjusį savaitgalį prasidėjusiame naujajame Portugalijos čempionate „Benfica” apmaudžiai sužaidė lygiosiomis 1-1 su „Leixoes” klubu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.