LNK „Šok su žvaigžde!” dalyvaus V. Romanovas

Vienas turtingiausių Lietuvos žmonių, verslininkas Vladimiras Romanovas metė dar vieną savo gyvenimo iššūkį – jis dalyvaus naujajame LNK projekte „Šok su žvaigžde!”. Klestintis ir ypatingai užsiėmęs verslininkas žada į finalus penktadieniais atskristi iš bet kurio pasaulio krašto.

Iki šiol V. Romanovas garsėjo ne tik sėkmingu verslu, bet ir savo aistra futbolui. Panašu, kad nuo šiol didelę jo laiko dalį užims šokiai. Jau kuris laikas Vladimiras Romanovas treniruojasi „Sūkurio” šokių klube ir rengiasi netrukus startuosiančiam projektui „Šok su žvaigžde!”

Anksčiau Vladimiras Romanovas vengė suktis šokių aikštelėje. „Būna, kad į šokius nueinu, pasižiūriu, ir viskas, drąsos neužtenka”, – taip šypsodamasis ikišiolinę savo šokių patirtį apibūdina pats V. Romanovas. Tačiau dabar verslininkui drąsos įkvėps ir ruoštis pasirodymams ant parketo padės didelę patirtį turinti šokėja, tarptautinių turnyrų nugalėtoja Sandra Kniazevičiūtė.

Verslininkas visa galva pasinėrė į projektą. „Šok su žvaigžde!” projekto anonsas buvo filmuojamas stadione, naktį, sužiebus galingą apšvietimą. Ant rasotos stadiono žolės, visiškai tuščiame stadione V. Romanovas ir „Sūkurio” šokėja S. Kniazevičiūtė sukosi valso ritmu.

Verslininkas V. Romanovas su Sandra bus viena iš dešimties projekte „Šok su žvaigžde!” besivaržančių porų. Išeiti į šokio aukštelę jau pasiryžo „Mis Lietuva” Jurgita Jurkutė, dainininkė Karina Krysko iš „69 danguje”, Viktorija iš „Mango”, vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, verslininkė Jūratė Bitinaitė, dainininkas Alanas Chošnau aktorius, laidų vedėjas Leonardas Pobednoscevas, politikas Stanislovas Buškevičius.

Žvaigždžių šokių partneriais tapo stipriausių Lietuvos klubų „Sūkurio”, „Žuvėdros”, „Kaspino”, „Stelos” ir „Dileksos” šokėjai. Prognozuojama, kad grožio ir elegancijos kova ant parketo bus kaip niekad stipri, mat į varžybas įsitraukia ne tik žvaigždės, bet ir stipriausi Lietuvos šokių klubai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.