K.Kambala laimėjo pirmą bokso dvikovą

Latvijos krepšininkas Kasparas Kambala, dėl dopingo vartojimo diskvalifikuotas dvejiems metams, iškovojo pirmąją pergalę bokso ringe.

Mėgėjiško bokso dvikovoje (3 raundai) sunkiasvorių kategorijoje latvis jau 42 antrojo raundo sekundę nokautavo japoną Takilesį Fititą. Po stiprių K.Kambalos smūgių japono, kuris jau sunkiai stovėjo ant kojų, šalmas nukrito ant žemės, o pribėgęs gydytojas sustabdė dvikovą.

Pats krepšininkas tikisi tobulėti ir laikui bėgant pereiti į profesionalų boksą ir galbūt kurią nors dieną pakovoti dėl sunkiasvorių pasaulio čempiono titulo. „Toks yra mano tikslas. Tai ne juokai. Kalbu visiškai rimtai. Man patinka varžybos vienas prieš vieną – turi pasitikėti tik savimi”, – K.Kambalą cituoja JAV spauda.

Latvio treneris, buvęs garsus bokso teisėjas Richardas Steele tikino, kad K.Kambala – geriausias iš visų jo mokinių. „Jis gerai juda ir turi gerą reakciją. Galiu pasakyti, kad jis juda kaip daug lengvesni boksininkai”, – kalbėjo treneris.

Varžybas stebėjo krepšininko draugai iš NCAA laikų, tarp kurių – buvęs „Ventspils” krepšininkas Dalronas Johnsonas. Iš viso mokyklos salėje vykusią dvikovą stebėjo apie du šimtus žmonių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.