Dėl statybų priversti gyventi be karšto vandens

Klaipėdiečiai ir vėl patirs nepatogumų gyvendami be karšto vandens.

Rugpjūčio 27-ąją jis nebus tiekiamas miesto centro gyventojams.

M.Mažvydo alėjos, Ligoninės, Herkaus Manto, Vytauto, S.Šimkaus, Šaulių, Liepų, S.Daukanto, Puodžių, Bokštų, Naujosios Uosto, Jūros, Kuršių, Naujojo Sodo, Danės, I.Kanto gatvių gyventojų karštas vanduo nepasieks visą parą.

„Klaipėdos energijos” Šilumos tiekimo departamento direktoriaus pavaduotojas Arūnas Smaguris teigė, kad miesto centrinės dalies gyventojams karšto vandens tiekimas laikinai bus nutrauktas savivaldybės nurodymu.

M.Mažvydo alėjoje tarp Herkaus Manto ir S.Šimkaus gatvių šiuo metu yra vykdomas projektas „Manto namai”. Čia vietoj kažkada stovėjusio bendrabučio iškils daugiaaukštis pastatas su požemine automobilių stovėjimo aikštele, kuri priklausys savivaldybei.

Šalia aikštelės bus įrengtas techninis koridorius.

Į jį bus sukeltos visos komunikacijos, kurios eina pro M.Mažvydo alėją, – šilumos, dujų, vandens tinklai, lietaus kanalizacija, elektros, telefoninio ryšio kabeliai.

Techniniame koridoriuje bus įrengiama nauja šilumos trasa.

„Manto namų” projektą vykdančios bendrovės „Progresyvus verslas” direktorius Orentas Strikaitis patikino, kad centro gyventojai dėl to daug nepatogumų neturės. Be karšto vandens jie liks ne ilgiau kaip dieną, kol bus pajungiama nauja trasa.

Elektros, telefono ryšiai dėl naujojo techninio koridoriaus įrengimo nenutrūks.

Klaipėdos centro gyventojai ne vieninteliai, kurie patiria nepatogumų dėl karšto vandens stygiaus. Dėl keičiamų vamzdynų jau savaitę karštas vanduo nebepasiekia Švyturio, Sportininkų, Malūnininkų, Pušyno, Stadiono ir Viršutinės gatvių. Čia jo nebus ir kitą savaitę.

Dėl tinklų remonto grūdintis kelias savaites artimiausiu metu bus verčiami ir Debreceno mikrorajono gyventojai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.