„Bornas. Galutinis tikslas”

Tobula kovinė mašina be atminties, vardu Džeisonas Bornas, grįžta namo.

Aktorius Mattas Damonas jau trečią kartą sugrįžta į didžiuosius ekranus Džeisono Borno vaidmenyje. Pirmasis filmas „Bornas: sunaikinta tapatybė” buvo pastatytas 2002-aisiais. Dar po dvejų metų sekė juosta „Bornas: pranašumas”. Tęsinys visame pasaulyje surinko daugiau nei pusę milijardo dolerių pelno ir paskatino kurti trečiąją nenugalimojo žudiko be atminties istorijos dalį.

Viskas, ko Džeisonas Bornas trokšta, tai išnykti, tačiau jį persekioja žmonės, kurie Džeisoną ir pavertė tokiu, koks jis yra: kovine mašina, nežinančia, nei kas yra pralaimėjimas, nei kas yra jis pats… Praradęs žmogų, kurį mylėjo, Bornas trečioje epopėjos dalyje priverstas bėgti nuo dar geriau treniruotų žudikų, tobulesnių technologijų ir kulkų lietaus. Jis suvokia, kad išsigelbėti gali tik išsiaiškinęs, kas jis yra iš tikrųjų. O atsakymai slypi pačioje pradžioje. Bornas iškeliauja ieškoti pradžios ir atsakymų į savo klausimus, žūtbūt besistengdamas išvengti viso pasaulio, kuris rimtai pasiryžęs ištrinti Borną nuo žemės paviršiaus!

„Bornas. Galutinis tikslas”

(The Bourne Ultimatum)

Veiksmo trileris

Rež. Paulas Greengrassas („Bornas: pranašumas”, „United 93”, „Kruvinasis sekmadienis”)

Vaidina: Mattas Damonas („Bornas: Sunaikinta tapatybė”, „Bornas: pranašumas”, „Oušeno vienuoliktukas”, „Oušeno dvyliktukas”, „Oušeno tryliktukas”, „Sirijana”, „Gerasis piemuo”, „Talentingasis misteris Riplis”, „Dogma”, „Gerasis Vilas Hantingas”), Julia Stiles („Bornas: sunaikinta tapatybė”, „Bornas: pranašumas”, „Lemties ženklas 666”, „Mona Lizos šypsena”, „Trumpa kelionė į dangų”), Brianas Coxas („Bornas: sunaikinta tapatybė”, „Bornas: pranašumas”, „Troja”, „25-oji valanda”, „Skambutis”, „Naktinis skrydis”, „Lemiamas taškas”), Chrisas Cooperis („Bornas: sunaikinta tapatybė”, „Bornas: pranašumas”, „Sirijana”, „Desantininkai”, „Kapotė”, „Patriotas”, „Didieji lūkesčiai”), Davidas Strathairnas („Labos nakties ir sėkmės”, „Regėjimo pojūtis”, „Los Andželas slaptai”, „Motina naktis”, „Firma”, „Vilties miestas”), Paddy’is Considine’as („Kietas faras”, „Pakilęs iš pelenų”, „Daktaras miegas”, „Amerikoje”)

Trukmė: N/A

Oficiali svetainė: www.thebourneultimatum.com
Premjera Lietuvoje: 24.08.2007

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.