Kauniečiai raginami pasirinkti šildymo ir karšto vandens prižiūrėtojus

Kauno daugiabučių namų gyventojai turi pasirinkti šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtoją jau iki šių metų rugpjūčio 31 dienos. To reikalauja Lietuvos Respublikos šilumos ūkio įstatymo ir Šilumos tiekimo ir vartojimo taisyklės.

„Jeigu iki 2007-08-31 butų ir kitų patalpų savininkai nepasirinks šildymo ir karšto vandens sistemos prižiūrėtojo ir nesudarys šios sistemos priežiūros sutarties, daugiabučio namo šildymo ir karšto vandens sistemos prižiūrėtoju taps šilumos tiekėjas AB „Kauno energija”, – aiškino bendrovės generalinio direktoriaus pavaduotojas Dr. Stanislovas Karčiauskas

Su pasirinktu prižiūrėtoju turi būti sudaroma daugiabučio namo šildymo ir karšto vandens sistemos priežiūros sutartis.

AB „Kauno energija” specialistai primena, jog butų ir kitų patalpų savininkų sprendimu, priežiūros sutartį sudaro bendrijos valdyba. Sutartį gali sudaryti ir namo bendrojo naudojimo objektams valdyti sudarytos jungtinės veiklos sutarties partnerių įgaliotas asmuo arba namo bendrojo naudojimo objektų administratorius.

Apie pasirinktą prižiūrėtoją turi būti raštu informuojama AB „Kauno energija”.

Nepasirinkus prižiūrėtojo, Kauno šilumos tiekėjas „Kauno energija” vykdys šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūrą bei skaičiuos ir administruos mokesčius už jų priežiūrą. Bendrovė taikys Kauno miesto savivaldybės tarybos patvirtintus, daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros maksimalius tarifus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.