„XXL”: trys stipriausieji dalyviai rungsis dėl bilieto į finalą

Rugpjūčio 20 dieną trys stipriausieji LNK lieknėjimo ir sveiko gyvenimo būdo šou „XXL” dalyviai Gediminas Juodeika, Sigitas Stauga ir Donatas Repšys rungsis dėl bilieto į finalą, o vienuolika anksčiau šou palikusių storulių vėl sugrįš kontroliniam svėrimuisi.

„Jau tris mėnesius „XXL” dalyviai laikosi profesionalių dietologų parinktos dietos, intensyviai sportuoja prižiūrimi trenerių ir kovoja sunkiose rungtyse dėl galimybės visus numestus kilogramus paversti tūkstančiais litų. O artėjant prie finalo dalyvių aistros kaista vis labiau. Storuliai, trokšdami laimėti pagridinį „XXL” prizą daro viską, kad numestų dar daugiau kilogramų ir pasiektų pergalingą finišą.

Patekti į finalą trokšta ne tik trys išlikę „XXL” dalyviai, bet visi vienuolika iškritusiųjų. Tačiau tik vienas iš „XXL” palikusių dalyvių turės galimybę pasirodyti finale. Juo taps tas storulis, kuris bus numetęs daugiausia kilogramų nuo šou pradžios, t.y. kuris net ir iškritęs iš „XXL” lieknėjimo maratono intensyviai laikėsi dietos, sportavo ir toliau siekė savojo tikslo – sveikai numesti svorį.” – pasakojo laidos vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

Vėl susirinkę iškritusieji „XXL” dalyviai bei įnirtinga kova dėl patekimo į finalą – rugpjūčio 20 d. 21.00 val., o finalas – šeštadienį, 21.00 val., iš karto po koncerto „Vasara su blondinemis” per LNK!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.