„Borną” ir „Simpsonus” Valstijose aplenkė „Piko valanda 3”

Veiksmo komedija „Piko valanda 3” tapo pelningiausia praėjusio savaitgalio juosta Jungtinėse Amerikos Valstijose. Filmas per tris dienas uždirbo 50,2 mln. JAV dolerių.

Tai yra ketvirtas geriausias visų laikų debiutas rugpjūčio mėnesį. Vis dėl to, „Piko valanda 3” nusileido savo pirmtakei „Piko valanda 2” – ši 2003 m. rugpjūtį startavo su 67 mln. dolerių pajamomis.
Antroje ir trečioje vietose likusių filmų pajamos smuko dvigubai. Antras praėjusio savaitgalio pelningiausių juostų sąraše liko „Bornas. Galutinis tikslas” su 33,7 mln., trečias – „Simpsonų filmas”, savo kasą papildęs dar 11,1 mln. JAV dolerių.
Fantastinis nuotykių filmas „Žvaigždžių dulkės” debiutavo ketvirtoje vietoje su 9 mln. JAV dolerių pajamomis. Lietuvos žiūrovai šį filmą galės pamatyti spalio 26 dieną. Tuo tarpu šios savaitės lyderis – nuotykių filmas „Piko valanda 3” – Lietuvos kino teatrus pasieks rugsėjo 7 dieną. Kitą savaitgalį JAV žiūrovų laukia komedija „Superblogas” ir specialiųjų efektų trileris „Invazija” su Nicole Kidman ir Danieliu Craigu

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.