„Krylja Sovetov” treniruos A.Tarchanovas

Buvęs Vilniaus „Vėtros” strategas Aleksandras Tarchanovas grįžta dirbti į Rusiją ir po ketverių metų pertraukos vadovaus „Premier” lygos klubui Samaros „Krylja Sovetov”.

Po šeštadienį patirtos nesėkmės prieš lygos lyderį Maskvos „Spartak” klubą, „Krylja Sovetov” pratęsė nesėkmingą seriją – per paskutines šešerias rungtynes čempionate komanda iškovojo vos vieną tašką.

Dėl prasto Samaros ekipos pasirodymo iš savo pareigų atsistatydino vyriausiasis treneris Sergejus Oborinas, kurį šiame poste pakeitė buvęs „Vėtros” strategas 53 metų A.Tarchanovas.

Per savo karjerą Maskvos CSKA, „Torpedo”, Ramenskojės „Saturn” ir Grozno „Terek” vyriausiuoju treneriu taip pat dirbęs specialistas „Krylja Sovetov” ekipai jau yra vadovavęs nuo 1999 iki 2003 metų.

Praėjusių metų liepą A.Tarchanovas užėmė „Vėtros” trenerio postą ir padėjo Lietuvos sostinės ekipai Lietuvos „A lygos” pirmenybėse iškovoti trečiąją vietą. Vis tik šiemet nepaisant garsių pirkinių ruso vadovaujami Vilniaus ekipos futbolininkai neatrado savo žaidimo ir šalies čempionate žaidė nesėkmingai, tad A.Tarchanovo paslaugų buvo atsisakyta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.