Išleista nauja antivirusinės programos „NOD32” versija el. pašto serveriams

Kompiuterinio saugumo priemonių kūrėja ESET pristatė naują antivirusinės programos versiją „NOD32 Antivirus 2.71” elektroninio pašto serveriams. Naujoji programos versija išsiskiria patobulinta architektūra ir išaugusiu patikimumu bei efektyvesne kenksmingų programų paieška. Tai vienas pirmųjų sprendimų rinkoje, palaikančių „Microsoft Exchange 2007” serverių platformą.

„Saugumu besirūpinančios kompanijoms siūlome patobulintą virusų paieškos variklį, kuris nuo šiol gali būti naudojamas serveriuose su naujausia „Microsoft Exchange” programine įranga”, – sakė ESET kompanijos produkciją platinančios bendrovės „NOD Baltic” pardavimų vadovas Darius Černeckis.

Jo teigimu, naujasis sprendimas bus itin aktualus verslo bendrovėms, norinčioms užtikrinti proaktyvią apsaugą pačiame serveryje ir užkirsti kelią kenksmingų programų plitimui prieš joms pasiekiant darbuotojų kompiuterius. „Antivirusiniai sprendimai pašto serveriuose itin aktualūs, nes elektroninis paštas versle yra ne tik plačiai naudojama bendravimo priemonė, bet ir vienas pagrindinių virusų ir kenksmingų programų plitimo kanalų”, – sakė D.Černeckis.

Naujoji „NOD32” versija palaiko 32 ir 64 bitų „Microsoft Exchange” serverių platformas. Ji naudoja atskirą virusų skenavimo variklį „ESET ThreatSense”, kuris veikia nepriklausomai nuo elektroninio pašto serverio, taip padidindamas virusų paieškos stabilumą ir efektyvumą. Į automatiškai sudaromas veiklos ataskaitas nuo šiol įtraukiami „NOD32” programos ir viso serverio darbiniai duomenys. Pagal juos administratoriams tampa lengviau konfigūruoti serverius.

„NOD32 Antivirus 2.71” versijoje užtikrinamos ir geresnės foninio skenavimo galimybės, kuomet virusų paieška atliekama neeikvojant didžiosios dalies serverio resursų. Nuo šiol taip pat galima nustatyti laiką, kada bus atliekama paieška, nustatyti, kad būtų tikrinami tik tam tikro laikotarpio laiškai ar kad tikrinami tik laiškai su prikabintais failais, ir užtikrinti, kad ji bus vykdoma esant mažesniam serverio apkrovimui. Be to, šis sprendimas dabar gali virusų ieškoti išskirtinai tik laiškuose su priedais.

„ESET NOD32 Antivirus” sprendimas, skirtas „Microsoft Exchange” serveriams, išsiskiria viena greičiausiai atliekamų virusų paieškų ir didžiausiu aptinkamų virusų santykiu palyginus su kitomis antivirusinėmis programomis. Be to, programa „NOD32” siūlo ir inovatyvių galimybių, tarp kurių – darbo netrikdanti virusų paieška naudojantis keliais procesoriaus srautais, skenavimas pagal nustatytas taisykles virusų ieškant tik tam tikrose pašto dėžutėse, automatiškai sudaromos ataskaitos.

Nauja programos versija bus nemokamai išplatinta visiems dabartiniams „Microsoft Exchange” platformai skirtos „ESET NOD32 Antivirus” naudotojams. Norintys naudotis „ESET NOD32 Antivirus”, šį sprendimą gali įsigyti iš ESET atstovų Lietuvoje bendrovės „NOD Baltic”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Išleista nauja antivirusinės programos „NOD32” versija el. pašto serveriams"

  1. bigcatwar

    🙂 nera altern bitdefender nebent o siaip liuks produktas+zone alarm+antispyvare pro

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.