LTV „Klasė” sugrąžins į žinomų žmonių mokyklos laikus

Naująjį sezoną Lietuvos televizija grįš į mokyklos laikus. Naujame LTV projekte „Klasė” garsūs žmonės taps mokiniais, o gerai žinomi savo sričių specialistai – jų mokytojais.
Į mokyklinį suolą, esantį Lietuvos televizijos kaimynystėje įsikūrusioje Basanavičius vidurinėje, sės fotomenininkas Saulius Paukštys, odontologas Leonas Juodvalkis, dainininkės Donalda Meiželytė ir Rasa Kaušiūtė, TV laidų vedėjai Arnas Klevečka ir Dainius Martinaitis, verslininkė Inga Budrienė, „Lietuvos šokių dešimtuko” žvaigždė Vaidas Kukarėnas.

Kokie jie buvo mokykloje? Ramūs ir niekuo neišsiskiriantys, ar pagarsėję pramuštgalviai? Jei kuris mokykloje prikrėtė šunybių, „Klasės” tai neliks nepastebėta. Apie „mokinių” praeitį pasakos buvę bendramoksliai, mokytojai. Ar jų kelias į šlovę buvo rožėmis klotas, ar grįstas akmenimis? Pamokos padės jiems vėl pasijusti 12-mečiais, 17-mečiais ir prisiminti, ką išgyveno anuomet.

Įdomu, ar šiandien vakarykščiai mokiniai dar prisimena, kas yra Pitagoro teorema, Niutono dėsnis ir kada vyko Žalgirio mūšis. Kad mokiniams nekiltų pagundų praleisti pamokas, juos griežtai prižiūrės „Klasės” auklėtoja – į Lietuvos televiziją sugrįžusi Inga Valinskienė.

Pasitikrinti žinias teks visai netrukus, nes susimauti prieš tokius mokytojus, kaip Alfredas Bumblauskas (istorija), Irena Smetonienė (lietuvių kalba), Zita Kelmickaitė (muzika) ar Kęstutis Glaveckas (matematika) būtų ne kas.

O pasistengti verta, nes egzaminus laikyti bus leista tik penkiems, iš kurių vienas, geriausiais pažymiais egzaminus išlaikęs mokinys, bus apdovanotas aukso medaliu – kelione į egzotiškąją Kubą.

„Klasė” – nuo rugsėjo 3 dienos per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.