Dainos iš juodraščio

Šią savaitę Vilniaus mokytojų namų kiemelyje tvyrojo bardiška atmosfera. Antradienio pavakarę autorinių dainų vakarą čia surengė žinomas režisierius ir aktorius Aidas Giniotis.

Visiems gerai pažįstamas tekstų bei dainų kūrėjas Aidas Giniotis sausakimšame Mokytojų namų kiemelyje pristatė autorinių dainų koncertą „Juodraštis”. Tą vakarą atvirai, nuoširdžiai ir šmaikščiai skambėjo dainos iš Keistuolių teatro spektaklių, visiems gerai žinomų bardų šlageriai ir, kaip tikrame juodraštyje – dar negirdėtos, nebaigtos, bet vertos išgirsti A.Giniočio autorinės dainos.

Keturių dalių koncertą stebėję žiūrovai kiekvieną aktoriaus atliktą dainą palydėdavo gausiais aplodismentais. Savo ruožtu A.Giniotis koncertą pradėjo pasakojimu apie savo atėjimą į šį pasaulį.

„Mano mama, kurią aš be galo myliu, labai mėgsta S.Nėries poeziją. Prieš man ateinant į šį pasaulį ji tikėjosi, kad pagimdys mergaitę ir pavadins ją rašytojos vardu. Tačiau mano gimimas pakoregavo mamos planus ir, žinoma, vardo parinkimą. Džiaugiuosi, kad vis dėlto buvau pavadintas Aidu, o ne Salomėjumi”, – linksma istorija koncertą pradėjo žymusis aktorius.

Autorinių dainų vakaro antrojoje dalyje scenoje pasirodė neseniai susibūrusi jaunų aktorių grupė „Susicukravę avinėliai”. Kartu su A.Giniočiu jaunasis kolektyvas atliko nuotaikingus kūrinius. Jaunuolių debiutą scenoje publika palydėjo gausiais plojimais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.