Lietuvos televizija ir toliau sėja šokių virusą

Lietuva išgyvena tikrą šokių bumą. Madingi vakarėliai nepraeina be samdytų šokių mokytojų, kuriasi vis naujos šokių mokyklos, apie tango ir salsą ginčijamasi ne mažiau, negu apie krepšinį. Iš kur kilo šis šokių virusas?
Šokių profesionalai neslepia, kad jį pasėjo Lietuvos televizija, prieš metus pristačiusi „Lietuvos šokių dešimtuką” ir įrodžiusi, kad šokti gali ne tik profesionalai.

Gera naujiena visiems, mylintiems šokį: sėkmingiausias praėjusių metų LTV projektas bus tęsiamas ir šiemet!

Naująjį sezoną ant naujosios, didžiausios Baltijos šalyse LTV studijos parketo suksis penkiolika šokėjų porų, kiekvienoje – po mėgėją ir profesionalą. Dešimt mėgėjų – gerai Lietuvoje žinomi žmonės, likusieji penki – nežinomi tik kol kas. Savo noru šokti jie taip sužavėjo laidos prodiuserę Indrę Zelbaitę–Ciesiūnienę, kad ši juos pakvietė mesti iššūkį garsenybėms ir kartu su jomis kovoti dėl žiūrovų simpatijų.

O kovoti teks pasitelkus dešimt šokio ginklų – kvikstepą, rumbą, valsą, ča-ča, tango, sambą, džaivą, fokstrotą, pasadoblį, salsą. Tačiau jie, jei nėra fantazijos ir charizmos, kaip matėme, nepadeda. Laimi tie, kurie spinduliuoja ne tik kūnu, bet ir akimis.

Kas labiausiai sužavės komisiją ir žiūrovus šiemet? Iš žinomų moterų tai padaryti (o kartu ir laimėti didįjį 50 tūkst. litų prizą) pasiryžusi buvusi Lietuvos televizijos diktorė, laidų vedėja Laima Kybartienė, manekenė Aistė Jasaitytė, renginių organizatorė Agnė Šemberienė, dainininkė Natalija Zvonkė ir verslininkė Rasa Martens.

Iš garsių vyrų drąsiausi – dainininkas Stano, rašytojas ir dramaturgas Marius Ivaškevičius, renginių vedėjas Marius Šmitas, verslininkas Osvaldas Markevičius, stilistas Kęstutis Rimdžius.

Jau dabar šokių aikštelėje su jais prakaitą lieja profesionalūs šokėjai iš „Dileksos”, iš praėjusio sezono gerai pažįstami Jurgita Česnavičiūtė, Deividas Meškauskas, Elena Leonova, Adomas Norkūnas, Romanas Čeburiakas, Elena ir Andrius Uksai, Katerina Voropaj, Ana Kapustina, Vadimas Šuško. Prie jų prisijungė ir keli „Žuvėdros” šokėjai – Viktorija Engelgardt, Artūras Bajoras bei Linas Lukošiūnas.

Viena pernai sėkmingai pasirodžiusi savanorė – Laura Imbrasienė – šiemet debiutuoja kaip „Šokių dešimtuko” vedėja. Jos partneris – neišsemiamasis Rolandas Vilkončius (o gal nepastovusis? – praėjusį sezoną jam talkino raudonplaukė Jurgita Česnavičiūtė, vėliau – mulatė Greta Šapkaitė ir blondinė Gabrielė Bartkutė, įdomu, kaip šalia jo atrodys juodaplaukė Laura?).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.