G.Heinze ir toliau siekia pereiti į „Liverpool”

„Man Utd” ekipą palikti ketinantis Gabrielis Heinze (Gabriel Heinze) reikalauja, kad ginčo su klubo vadovais baigtį spręstų „Premier” lygos arbitražo teisėjai.

Argentinos rinktinės gynėjas neslepia noro pereiti į „Liverpool” ir teigia turintis laišką, kuriame Mančesterio komandos vykdantysis direktorius Davidas Gillas tikina, jog futbolininkas bus parduotas, jei kas nors pasiūlys 6,8 milijono svarų sterlingų.

Būtent tokią sumą yra pasiryžęs mokėti „Liverpool”, tačiau „Man Utd” visais įmanomais būdais vengia parduoti savo žaidėją aršiam varžovui tiek aikštėje, tiek ir užkulisiuose. Klubo teigimu, G.Heinze ir žodžiu, ir raštu buvo informuotas, kad perėjimas į vieną iš likusių trijų stipriausių Anglijos ekipų („Chelsea”, „Liverpool” ir „Arsenal”) yra neįmanomas.

Pirmadienį gynėjas grįžo į Mančesterį po papildomų atostogų, kurios buvo suteiktos dėl dalyvavimo „Copa America” pirmenybėse, bei aptarė susidariusią situaciją su „Man Utd” strategu Seru Aleksu Fergusonu.

„Kalbėjau su treneriu ir dar kartą jį patikinau, jog noriu išvykti, jeigu klubas sulauks pakankamai patrauklaus pasiūlymo,- sakė G.Heinze.

„Problema tame, kad mokėti tiek kol kas sutinka tik „Liverpool”. Vasaros pradžioje man buvo pažadėta, jog galėsiu išvykti, jeigu finansinės sąlygos bus priimtinas abiems pusėms, o Liverpulio komandos pasiūlymas yra būtent toks.

„Žmonės kalba, kad mane vilioja Turino „Juventus”, bet aš nieko apie tai nežinau. „Liverpool” pasiūlymas kol kas yra vienintelis. Nenoriu leisti laiko šioje komandoje tik laukdamas, o ne žaisdamas. Manau tai būtų geriausias sprendimas ne tik man, bet ir „Man Utd”.

„A.Fergusonas į šią situaciją žiūri rimtai ir aš jį suprantu. Bet mano požiūris taip pat rimtas. Advokatai šiuo metu analizuoja situaciją, todėl dar keletą dienų palauksiu jų išvadų.

„Viskas, ko aš noriu, yra greitas sprendimas. Įvykdžiau savo pareigą grįždamas laiku, treniruosiuosi rimtai ir elgsiuosi kaip tikras profesionalas. Vaikščiosiu į treniruotės ir lauksiu, kaip viskas pakryps”.

G.Heinze į Mančesterį atvyko 2004 metais ir sugebėjo įsitvirtinti startinėje ekipos sudėtyje. Visgi nemažą dalį praėjusio sezono futbolininkas praleido dėl traumos, todėl jo vietą užėmė Patrice’as Evra.

Argentiniečiui grįžus į rikiuotę kova dėl kairiojo krašto gynėjo vietos paaštrėjo, tačiau dažniausiai trenerio pasitikėjimo sulaukdavo būtent P.Evra, o G.Heinze likdavo ant atsarginių žaidėjų suolelio ir neslėpė nepasitenkinimo tokia padėtimi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.