Naujajame TV3 sezone savo laidą turės dievas ir velnias

„Ar tu arogantiškas? O galbūt šykštus, karštakošis, pašlemėkas ar melagis? Įrodyk, kad toks nesi, laimėk pinigų ir keliauk į dangų”, – žada vienas naujos laidos vedėjų dievas. „O jei ne – riskis kartu su manim pragaran”, – jam antrina kitas laidos vedėjas velnias.

Vietoj prizų rato TV3 naujojo sezono laidoje „Po velnių” pastatytas melo detektorius, vietoj chronometro – pulso matuoklius, o laidos vedėjai – dievas ir velnias – apie tave žino viską! Dievas bandys išgelbėti tavo sielą, Velnias stengsis įrodyti, kad tu esi nieko vertas ir privalai kartu su juo keliauti „Po velnių”.

„Po velnių” tai klausimų-atsakymų žaidimas, realybės šou ir slapta kamera – viskas viename. Kartu tai ir pramoginis šou su daugybe atrakcijų studijoje. Kaip viskas vyksta? Trys savanoriai dalyviai stoja prieš dievo ir velnio teismą ir bando išsiaiškinti, ar iš tikrųjų jie neturi nuodėmių. Dievas ir velnias jiems pateikia septynis nuodėmių testus. Pavyzdžiui, ar padažnės tavo pulsas, kai studijoje išvysi savo buvusią draugę besibučiuojančią su kitu? Arba, kaip pasielgtum, jeigu tavo mama prieš visą Lietuvą viešai perskaitytų intymiausias vietas iš tavo dienoraščio?” – intriguoja vienas laidos kūrėjų Laimonas Kirkutis.

Įpusėjus laidai dalyviams bus suteikta teisė išpirkti savo nuodėmes, tačiau jie privalės nedvejodami pasikliauti dievu ir velniu ir ryžtis beprotiškam testui. Ar išdrįstum sėdėti ant galvos užsidėjęs obuolį, kuomet į jį šauna neprofesionalus lankininkas? Ar galėtum užrištomis akimis pasirinkti tarp dviejų lėkščių su makaronais ir sliekais ir nė nesudvejojęs vienos iš jų turinį suvalgyti? Tas, kuris turi mažiausiai nuodėmių, sodinamas ant pragaro kubilo ir prikabinamas prie melo detektoriaus. Ar tuomet išdrįstum viešai nemeluodamas atsakyti į klausimus – ar visuomet buvai ištikimas savo merginai? Ar esi ką nors pavogęs? Ar kada nors svajojai praleisti naktį su Violeta Riaubiškyte? Jei finalinio raundo metu visuomet sakysi tiesą arba sugebėsi apgauti melo detektorių – laimėsi pinigų, priešingu atveju – krisi veidu į dervos pilną pragaro kubilą.

TV3 naujojo sezono laida „Po velnių” kuriama pagal iš prodiuserinės kompanijos „Keshet Formats” įsigytą pasaulyje labai populiarų formatą „Heaven or Hell”. Tai jau šeštoji TV3 televizijos sezono naujiena, papildysianti šių laidų sąrašą: „Superpenketukas” su Lidija Rasutis ir Rita Dapkute, „Sudaužytų širdžių klubas” su Egle Jackaite, Renata Ražanauskiene ir Skaiva Jasevičiūte, „Paparacai.lt” su Agne Jagelavičiūte, Giedre Rusyte ir Aiste Paškevičiūte, „Padainuokim!” su Violeta Riaubiškyte ir Viliumi Tarasovu ir „Penktokų iššūkis” su Andriumi Rožicku.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.