TV3 laida „TV pagalba” švenčia penkmetį

Rugpjūčio 15 dieną 19.05 val. TV3 žiūrovus viena mylimiausių jų laidų „TV pagalba” kviečia į pirmąjį jubiliejų.

„Penkerius metus sunkiausiomis akimirkomis buvome šalia jūsų. Šiandien visiems drauge atėjo laikas švęsti”, – šypsosi laidos vedėja Aušra Kilkuvienė.

Jau gerą mėnesį dainininko Stano įrašų studijoje plušantys gelbėtojai – Gediminas, Justė, Jonas, Brigita, Aušra, Andrius ir Žilvinas džiaugiasi, kad gimtadienio dieną gelbėjimo operacijas jie iškeis į dainas, kurias dovanos savo laidos herojams.

G. Jaunius melodingą dainą trauks su dainininke Rosita Čivilyte, J. Milušauskienė – su Alanu Chošnau, A. Kilkuvienė su dukrelės Gabijos klasiokės tėčiu Egidijumi Sipavičiumi, J. Stanevičius – su „Mokinukėmis”, B. Budginaitė su pusbrolio grupe saldžiabalsiais „N.E.O”, sunkiojo roko gerbėjas A. Žemaitis su „69 Danguje” sudainuos „Hard Rock Hallelujah”, o Ž. Žitkus plėš dainą su energingaisiais „Sadūnais”.

Visiems gelbėtojams bendrą finalinę dainą kuria „Delfinų” lyderis Stano, gelbėtojus vakarui puoš stilistas Kęstas Rimdžius, o gelbėtojus šmaikščiai parodijuos naujieji gelbėtojai aktoriai Asta Baukutė ir Vytautas Šapranauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.