B.Knightas rungtyniaus „Clippers” ekipoje, E.Brandas – rimtai traumuotas

31 metų 178 cm ūgio amerikietis Brevinas Knightas karjerą tęs Los Andželo „Clippers” klube. Krepšininkas su naująja komanda pasirašė 2 metų 4 milijonų JAV dolerių vertės kontraktą.

B.Knightas per savo karjerą yra rungtyniavęs Klivlendo „Cavaliers”, Atlantos „Hawks”, Memfio „Grizzlies”, Fynikso „Suns”, Vašingtono „Wizards”, Milvokio „Bucks” ir Šarlotės „Bobcats” klubuose.

Praėjusį sezoną įžaidėjas NBA lygoje sužaidė 45 rungtynes. Vidutiniškai B.Knightas aikštelėje praleisdavo kiek daugiau nei 28 minutes ir per jas pelnydavo 9,1 taško, atkovodavo 2,6 kamuolio, atlikdavo 6,6 rezultatyvaus perdavimo bei iš varžovų perimdavo 1,5 kamuolio.

***

Kitas Los Andželo „Clippers” komandos krepšininkas 28 metų 203 cm ūgio Eltonas Brandas patyrė rimtą traumą. Puolėjui treniruotės metu trūko kairės kojos Achilo sausgyslė. Mediku teigimu, amerikietis į aikštelę grįžti tik po 6 mėnesių.

„Gaila, kad taip nutiko, tačiau žinant jo darbštumą, manome, kad po traumos Eltonas žais taip pat gerai kaip anksčiau”, – pareiškimė teigė „Clippers” ekipos krepšinio operacijų direktorius Elginas Baylo.

2006 – 2007 metų sezone E.Brandas NBA sužaidė 80 rungtynių ir vidutiniškai savo komandai pelnydavo 20,5 taško, atkovodavo 9,3 kamuolio bei atlikdavo 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.