Johnas Travolta kolegas verčia dirbti naktimis

Filmuojant miuziklą „Lakas plaukams” aktorius Johnas Travolta savo kolegoms neleido miegoti tiesiogine prasme: jis tiesiog privertė visą filmavimo grupę dirbti… naktimis.

Travolta reikalavo „darbo dieną” pradėti prieš vidurnaktį. Jo jaunoji 21-erių metų kolegė Amanda Bynes bene vienintelė iš komandos nebuvo nusiteikusi prieš naktinę pamainą: „Kasdien į filmavimo aikštelę turėdavome atvykti tik 23.00 val., bet man tas visai patiko. Ir šiaip neinu anksti miegoti, o dabar teko pratintis prie vėlesnio dienos ritmo”.

Visai Johno Travoltos šeimai įprasta „naktinėti” – tokiu būdu išvengiama pernelyg įkyraus žurnalistų ir ypač fotografų dėmesio. Apie tai Holivudo žvaigždė prasitarė amerikiečių žurnalui „Parade” duotame interviu, kuris, beje, buvo užrašinėjamas… 2.00 val. nakties! Iš Travoltos interviu aiškėja, kad šeima didžiąją dienos dalį miega, o atgyja tik vakare: „Mes tarsi Adamsų šeimynėlė gyvename keistą naktinį gyvenimą. Mano vaikai – tikri naktibaldos, žmona gulasi apie 3.00 val., o aš einu į lovą tik 7.00 val. ryto”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.