Ryanas Goslingas – Anthony Hopkinso pamaina?

Mormonų tikėjimo aktorius Ryanas Goslingas suvaidino filme, kuris pagaliau patiko jo šeimai. Aktorius džiaugiasi, kad psichologiniame trileryje „Lūžis” jo sukurtas personažas dėvi kostiumus, kas labai prie širdies jo motinai. „Iki šiol pasitaikydavo tik blogų berniukų rolės. Nenorėjau, kad mama dėl to imtų nerimauti. Smagu vaidinti filme, kurį ji galės parodyti savo draugėms, negalvodama, kad mane neteisingai auklėjo”, – juokėsi aktorius R. Goslingas, nominuotas „Oskarui” už filmą „Pusė Nelsono”.

Kylanti draminio kino žvaigždė („Užrašų knygelė” ir „Apgalvota žmogžudystė”) džiaugėsi, kad filmuojant „Lūžį” jam teko garbė dirbti su didžiais aktoriais: „Tai nuostabu, iš jų daug ko išmokau. Ne kiekvieną dieną tenka dirbti su Anthony Hopkinsu… Tai mano mylimiausias aktorius. Jis toks neįtikėtinai profesionalus, kad viršijo mano lūkesčius. Bet tuo pačiu metu elgiasi kaip eilinis žmogus, su kuriuo gali apie viską pasikalbėti”.

Filme „Lūžis” R. Goslingas vaidina bet kuria kaina karjeros ir pinigų siekiantį jauną prokurorą Vilį Byčiumą. Jis įsitikinęs, kad žiaurią žmogžudystės bylą išnagrinės itin greitai. Tačiau savo žmoną nužudęs intelektualusis milijonierius Tedas Krafordas (vaidina A. Hopkinsas) pasiryžęs pasinaudoti visomis legaliomis priemonėmis, kad iš teismo salės išeitų išteisintas. Jis įtraukia Vilį į kvapą gniaužiančią intelektualių išpuolių kovą, kurioje du ambicingi ir stiprūs priešininkai suvokia: visgi įmanoma rasti silpnų vietų…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.