Per LNK – naujas humoro serialas su Jurgita Tvarijonaite

Naujajame sezone LNK siūlo staigmeną – dar vieną naują lietuvišką serialą! Netrukus LNK žiūrovai išvys aktorinį seksualiosios Jurgos Tvarijonaitės debiutą linksmame ir atvirumu žavinčiame seriale „Saulius ir Jurga”. Žiūrovai galės gardžiai pasijuokti, stebėdami juokingus ir neįveikiamus skirtumus tarp vyrų ir moterų ir dar kartą įsitikinti, kad vyrai ir moterys kilę iš skirtingų planetų.

Taikinyje – porelė

Kiekviena diena tarp dviejų, kartu gyvenančių, žmonių gali pavirsti drama. Slapti troškimai, neišsipildę lūkesčiai, pavydas ir dažnai meilę užmušanti kasdienė buitis. Tačiau serialas „Saulius ir Jurga” į dviejų žmonių santykius žvelgia su sveiku humoru ir kasdienės situacijos lengvai pavirsta nesibaigiančia komedija. Serialo veiksmas sukasi apie Saulių ir Jurgą – tipišką šių laikų porelę, septynerius metus gyvenančią kartu, tačiau nesusisaisčiusią santuokos įžadais.

Jurga – moteris iš Veneros

Jurgitos Tvarijonaitės įkūnytoji Jurga – patraukli, sekanti madą ir malonaus charakterio, su kuria vyrams negėda pasirodyti viešumoje. Ji – daili ir stilinga, tačiau nėra pasikėlusi. Jurga visiškai įsimylėjusi savo Saulių ir džiaugiasi partneryste, apie kokią visada svajojo. Ji (dauguma atvejų) žino kaip elgtis su savo vyru ir retkarčiais pasitelkusi savo moterišką žavesį įkalba jį pasakyti, kad jis pasirinko ir myli tiktai ją! Tai – moteris, kuri rūpinasi savo karjera, tačiau labiausiai ji nori būti mylima ir prižiūrėta. Jurga siekia tobulų savitarpio santykių ir norėtų, kad tikrovėje būtų „kaip matė filmuose”. Labiausiai ją baugina senėjimas ir jos biologinio laikrodžio tiksėjimas. Tai – dalykai, apie kuriuos ji dažnai susimąsto ir kurie ją verčia nerimauti. Ji nori vaiko ir desperatiškai to siekia.

Saulius – vyras iš Marso

Saulius – tipiškas vyrukas! Jis – protingas, žavus, mėgstantis pasišaipyt ir pajuokauti su savo draugais. Jam patinka tikėti, jog jis yra viengungis, tačiau, jei sąžiningai, labiausiai jis mėgsta grįžti namo į šiltą lovą, kur jo laukia moteris. Tačiau jis jokiu būdu negali apie tai prisipažinti savo draugams. Saulius – nerūpestingas ir džiaugiasi gyvenimu, tačiau tik tol, kol nepasipainioja jo uošvienė. Jis visai nesuinteresuotas vaizduoti pareigingą žentą. Būdamas praktiškas, dėl bet kokių pasikeitimų jis jaučiasi nejaukiai ir negali suprasti, kodėl jo mergina žūtbūtinai nori turėti vaiką. Saulius mano, kad jo ir Jurgos tarpusavio santykiai ir taip puikūs, tai kam visa tai keisti ir komplikuoti? Kieto vyruko įvaizdis retkarčiais dingsta, kai Saulius rodo savo meilę Jurgai arba kai pasimeta, likęs be jos. Lygiai taip pat kaip ir ji nerimauja dėl jo flirto su kita moterimi, jis taip pat nuogąstauja, kad ji nepaliktų jo dėl kito. Saulius žino, kad „sučiupo” gerą moterį ir nenorėtų jos prarasti.

Ilgos aktorių paieškos

Beveik tris metus kompanijos „Just TV” prodiuseris Justinas Milušauskas šiam serialui intensyviai ieškojo pagrindinių aktorių – moters ir vyro vaidmenų atlikėjų. Ir pagaliau rado! Televizijos žiūrovams jau gerai pažįstama Jugita Tvarijonaitė puikiai pasirodė aktorių atrankoje, o jos partnerio Sauliaus vaidmenį kurs populiarus Kauno dramos teatro aktorius Egidijus Stancikas. Serialą režisuoja pastaruoju metu daugiausia Latvijoje kuriantis lietuvis teatro režisierius Rolandas Atkočiūnas.

Mylintys, nuoširdūs, paprasti – „Saulius ir Jurga” – naujajame LNK sezone!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.