„Saulės smūgis” jau kaitina gerbėjų aistras

Iki radijo stoties „Radiocentras” kasmet rengiamo tarptautinio šokių muzikos festivalio „Saulės smūgis 2007” liko tik dvi savaitės.

Šiandien yra paskutinė diena, kai bilietas į gigantišką madingiausios šiuolaikinės šokių muzikos fiestą kainuoja tik 30 litų. Nuo rytojaus, rugpjūčio 1 d., bilietas brangs dešimčia litų, o renginio dieną jis kainuos jau 50 litų.

Vilniaus Kalnų parke vyksiančio festivalio „Saulės smūgis” rengėjai šiemet ypatingai džiaugiasi, galėdami Lietuvai pristatyti pasaulinio garso šokių muzikos žvaigždes.

Visą naktį iki paryčių „Radiocentro” gerbėjus džiugins ne viena pasaulyje garsi žvaigždė. Tai diskžokėjų komandos „Metal On Metal”, „Kid Massive”, „Felix Da Housecat” ir „Rank 1”.

„Pakvietėme šiuos atlikėjus net iš keturių šalių ir garantuojame, kad jie sukels ekstazę vien nuo savo muzikos ir skleidžiamos energijos. Ryškus ir kultinis Europos klubų svečias „Rank 1” iš Olandijos, „Metal On Metal” iš Lietuvos, „Kid Massive” iš Danijos bei „karščiausia” šiandienos muzikos bomba, garsus amerikietis diskžokėjus Felix Da Housecat, dar kitaip žinomas Thee Madkatt Courtship slapyvardžiu – tai ne tik aukščiausios naktinių klubų prabos vardai. Tai ta „Radiocentro” dovana, kurios ne tik negėda dovanoti, bet kurios pats dovaną priimančiam nuoširdžiausiai pavydi,” – pasaulinio garso svečius festivalyje „Saulės smūgis 2007” pristato „Radiocentro” savireklamos vadovas Jurgis Pauliukas.

Jau dabar šiuolaikinės muzikos kritikai „Saulės smūgiui 2007” prognozuoja ypatingą sėkmę, šiuos kviestinius svečius vertindami kaip „didžiausiuose pasaulio klubuose ekstazę ir merginoms, ir vaikinams sukeliančius dievukus”.

Kasmetis tarptautinis „Radiocentro” festivalis „Saulės smūgis 2007” šiemet įvyks Valstybinės šventės Žolinių išvakarėse – rugpjūčio 14 d. Rugpjūčio 15 d. Lietuvoje yra nedarbo diena.

Bilietai į festivalį „Saulės smūgis 2007” parduodami visose BILIETAI.LT kasose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.