Čempionams – po 15 000 litų

Lietuvos studentų rinktinės krepšininkai akivaizdžiai pažvalėjo, kai apie tokią, kiekvieno krepšininko lauksiančią premiją laimėjus Pasaulio studentų vasaros žaidynes Tailande, pranešė šalies krepšinio federacijos viceprezidentas Rimantas Cibauskas.

Vakar Klaipėdoje, „Time Team” patalpose buvo surengtos išleistuvės, kuriose dalyvavo šalies studentų rinktinės treneriai Mindaugas Lukošius ir Rimantas Grigas, direktorius Algimantas Vaišnora, gydytojas Eduardas Liutkus ir visi Klaipėdoje plušėję krepšininkai.

Lietuvos studentų krepšinio lygos prezidentas R.Cibauskas priminė, kad „Time Team” aikštelių sutvarkymo judėjimas prasidėjo prieš ketverius metus. Šiandien Klaipėdoje jų yra 22, o Lietuvoje – arti šimto.

Vėliau visiems šalies studentų rinktinės delegacijos nariams buvo įteikta po aukso spalvos kamuolį ir marškinėlius.

Treneris M.Lukošius sakė, kad jo auklėtiniai pasiruošę kautis dėl svariausių medalių, o ant aukso spalvos kamuolių ryškiausiai matosi čempionų autografai.

R.Cibauskas pasidžiaugė, kad pavyko šalies Vyriausybę įtikinti, kad universiada pagal svarbą nusileidžia tik vasaros žaidynėms, ir pergalės jose pasiekę Lietuvos studentai verti premijų. Išgirdę, kad kiekvienas iš jų gali gauti tokią premiją, artimiausia pagrindinės rinktinės pamaina linksmai sušurmuliavo.

Tačiau tokios premijos laukia tik laimėjus žaidynes, o jose pajėgių varžovų bus apstu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.