Moteris neteko itin brangaus telefono

Klaipėdietė Natalija Petraitienė trečiadienį grįžusi namo rankinėje pasigedo kelias dešimtis tūkstančių litų kainuojančio mobiliojo ryšio telefono aparato „Vertu Signature”.

Melnragėje gyvenanti moteris kreipėsi į policiją. Tačiau pareiškime ji nenurodė padarytos žalos dydžio. Pasak pareigūnų, neturint duomenų apie žalos dydį, baudžiamoji byla gali būti ir nekeliama.

Lietuvoje „Vertu” telefonais oficialiai prekiauja tik viena firma – Klaipėdos UAB „Laimės tiltas”, turinti parduotuves Vilniuje ir uostamiestyje. Šios firmos savininkas Romas Gimbutis patvirtino, kad pavogtasis aparatas galėjo būti įsigytas jo parduotuvėje.

Kiekvienas šio modelio telefono aparatas yra individualus. „Vertu Signature” telefono korpusas gaminamas iš nerūdijančio plieno, baltojo ir geltonojo aukso ar platinos, jo ekranas – iš įbrėžimams atsparaus 69,2 karato safyro, o telefono klavišų patvarumą garantuoja po jais įtaisyti rubinai.

Anot R.Gimbučio, pigiausias – plieninio korpuso „Vertu Signature” modelis jo salone kainuoja 8,8 tūkst. eurų (daugiau nei 30 tūkst. litų). Tačiau yra ir auksinių bei briliantais puoštų modelių. Tokie kainuoja šimtus tūkstančių eurų. „Neatmenu, koks buvo pavogtasis telefonas – plieniniu ar auksiniu korpusu. Tačiau tas, kuris rado arba pavogė šį telefoną, netruks atsirasti. Užteks jam kartą paskambinti ir policija nustatys vietą, kur jis yra. Dažniausiai „Vertu” telefonų vagys jais nesinaudoja ir nepardavinėja, o pasiūlo išsipirkti tikriesiems savininkams”, – LŽ sakė verslininkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.