Turininga rugpjūčio pradžia Palangoje

Trečią kartą šią vasarą Skaitytojų klubas vyksta į Palangą, kultūros centrą „Ramybė” (Vytauto g. 35). Rugpjūčio 2-3 dienomis kurorto gyventojai ir poilsiautojai kviečiami padiskutuoti su filosofijos ir kultūros kritiku prof. Leonidu Donskiu bei susipažinti su pirmąja serijos „Kelionės po Lietuvą” knyga „Neringa” ir jos autoriumi Selemonu Paltanavičiumi.

Rugpjūčio 2 d. (ketvirtadienį) 18 val. susitikimas su kultūrologu, kritiku, eseistu, LTV laidos „Be pykčio” autoriumi ir vedėju prof. Leonidu Donskiu. Vienas ryškiausių šių dienų Lietuvos visuomenės veikėjų filosofijos docentas, kviestiniu profesoriumi ir tyrinėtoju dirbo JAV ir Europos universitetuose, yra išleidęs knygų ne tik Lietuvoje, bet ir JAV, Didžiojoje Britanijoje bei Olandijoje. Leidykla „Versus aureus” yra išleidusi jau penkias Leonido Donskio knygas. Dvi iš jų pasirodė 2007 m.: poleminių straipsnių rinknys „Taip, bet…” ir monografija „Neapykantos formos: įaudrinta vaizduotė moderniojoje filosofijoje ir literatūroje”.

Rugpjūčio 3 d. (penktadienį) 18 val. vakaras „Viliojanti Neringa”. Serijos „Kelionės po Lietuvą” ir pirmosios, gausiai iliustruotos knygos „Neringa” pristatymas. Autorius Selemonas Paltanavičius – prozininkas, Lietuvos rašytojų sąjungos narys, gamtininkas ir fotografas. Puiki galimybė padiskutuoti apie svarbiausias Kuršių Nerijos vertybes, kurias lietuviai tūrėtų puoselėti, o užsienio turistai – pavydėti.

Skaitytojų klubo renginiai – įžanga turiningam paskutiniajam vasaros mėnesiui. Abi dienas bus galima susipažinti su klubu, jo teikiamais pasiūlymais ir įsigyti leidyklos „Versus aureus” knygų pigiau.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.