Senolė pasitikėjo anūko draugu

Vilniuje, Merkinės gatvėje, gyvenanti 86 metų senolė tapo savo patiklumo auka. Iš jos, grasindamas peiliu, pinigus išreikalavo anūko pažįstamas. Senutė atidavė visus tuo metu namie turėtus pinigus – 370 litų.

Senolė buvo apiplėšta antradienį. Iš ryto jos namuose apsilankė anūkas su nepažįstamu vyriškiu ir pristatė jį kaip savo draugą. Abiem vyrams maždaug po 30 metų. Kaip policijai pasakojo garbaus amžiaus moteris, jiedu kurį laiką buvę kitame kambaryje. Ką veikė, moteris nežinanti. Paskui abu išėjo.

Apie 14 valandą nuaidėjo durų skambutis. Atidariusi duris buto šeimininkė išvydo tą patį nepažįstamąjį, kurį buvo atsivedęs anūkas. Todėl be baimės įsileidusi jį vidun.

Tačiau šį kartą vyras nebuvo toks draugiškas kaip rytą. Grasindamas peiliu jis pareikalavo pinigų. Išsigandusi moteris atidavė viską, ką turėjo. Laimė, užpuolikas nesigriebė fizinio smurto, o gavęs pinigus tuoj pat pabėgo.

Pirminiais duomenimis, šis vyras su moters anūku susipažino nakvynės namuose „Sala”. Tikslūs jo duomenys kol kas nežinomi. Pareigūnai turi tik jo išvaizdos aprašymą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.