Ar V. Repčenkaitė – Blėdienė turėjo romaną su J. Morkūnu?

„Jis labai žavingas ir šmaikštus. Jo puikus humoro jausmas”, – taip Violeta Repčenkaitė – Blėdienė apibūdina savo partnerį naujoje LNK laidoje Jogailą Morkūną.
„Ji – beprotiškai miela, – svajingai šypsosi Jogaila. – Didelis malonumas, kad gyvenimas netikėtai mus suvedė vėl. Šįkart – darbų plotmėje”.

Šis žavus aukštuomenės duetas – Jogaila ir Violeta – nuo naujojo sezono ves naują pramogų pasaulio naujienų laidą, kuri pasirodys naujajame LNK sezone. Judviejų televizinis flirtas ko gero dar kartą pažadins diskusijas apie jų praeities santykius – buvo tarp Jogailos ir Violetos romanas, ar ne. Tačiau nei Violeta, nei Jogaila neskuba praskleisti paslapties apie praeities santykius.

„Apie ištekėjusių moterų praeities etapus nėra subtilu kalbėti”, – suko kalbą Jogaila.

„Buvau klijuojama ne prie vieno vyro. Ir dainininką Stano, ir verslininką Povilą Veličką man spauda piršo”, – sakė Violeta.

„Ištekėjusių moterų gyvenimas pasikeičia, keičiasi gyvenimo būdas, tose pačiose vietose, kaip anksčiau, jau nebesutinki. Dabar žinau, kad bent vieną kartą per savaitę Violetą vėl matysiu”, – džiaugėsi Jogaila.

Bent kartą per savaitę ir LNK žiūrovai matys šią porą sykiu, nes tarp jų – tikrų tikriausias televizinis romanas. Jogaila Morkūnas ir Violeta Blėdienė ves naują LNK laidą apie Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždes, pasakos apie jų skyrybas, vedybas, vaikus, gimtadienių ir krikštynų užkulisius, naujus namus, rūbus, šukuosenas ir… meilužius.

Slapčiausi užkulisiai ir labiausiai slepiamos naujienos apie visiems pažįstamus žmones – jau nuo naujojo LNK sezono su Violeta Repčenkaite – Blėdiene ir Jogaila Morkūnu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.