„Tango TV” kviečia susipažinti su prestižiniais laimėjimais įvertintu „Šeimos biču”

Beveik kiekvieno lietuvio antra šeima tapusius „Simpsonus” pristačiusios TV3 televizijos sesutė „Tango TV” naujajame sezone kviečia susipažinti su nemažiau populiariu ir mėgstamu „Šeimos biču” ir jo artimaisiais. Pilnas gyvenimiškai komiškų situacijų animacinis serialas suaugusiems „Šeimos bičas” („Family guy”) jau yra pelnęs du „Emmy” apdovanojimus bei kitus keturis prestižinius apdovanojimus, taip pat nominuotas dar devyniolikai apdovanojimų už geriausius personažus, scenarijų, vaizdą ir garsą.
Pagrindinis animacinio personažo vaidmuo skirtas šeimos galvai Piteriui Griffinui – stambiam, padūkusiam, mielam vyrukui nebijančiam keistoje galvoje kirbančių minčių rėžti tiesiai šviesiai. Tiesa, dažniausiai tai darančiam ne vietoj ir ne laiku.
Piteris su savo žmona Luis ir trim vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje Rod Ailende. Šeimos „bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik, žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.
Luis yra šiuolaikinė namų šeimininkė, kuri laiko randa ne tik valgio gaminimui, namų tvarkymui, pianino pamokoms, bet ir nevengia kasdieninių rūpesčių bei rūpinimosi jauniausiu sūnumi Stiviu. Ji –sudėtinga ir paslaptinga moteris, kuri yra vyro vidinis balsas – dažniausiai išklausomas, kai būna jau per vėlu.
Šešiolikmetė Meg išgyvena sunkų laikotarpį. Paauglė nepritampa ne tik mokykloje, bet ir namuose. Kaip ir dauguma jos amžiaus mergaičių Meg dažnai būna sugėdinama savo šeimos, tačiau kitos paauglės neturi tokio tėčio, kaip Piteris, kuris bet kokią gėdą paverčia tikru menu.
Trylikametis Krisas – peraugęs berniukas, mėgstantis sočiai ir daug pavalgyti. Jis atrodo grėsmingai, tačiau negalėtų nuskriausti net musės.
Vienerių metų Stivio pagrindinis tikslas – visiškas viešpatavimas pasaulyje. O šeimos šuo Brajanas – ne tik iškalbingiausias narys Griffinų šeimoje, bet taip pat ir mokslininkas, džentelmenas turintis žaliąjį Rytų kovos diržą, po septynerių metų gausiantis ir juodą. Ir dar beprotiškai mėgstantis… „Martini”.
„Šeimos bičas” – tai animacinis serialas, kurio istorijos sukasi nenormaliame pasaulyje, kupiname spontaniškų įvykių, priversiančių juoktis nuo serijos pradžios iki pat pabaigos. Šeši šeimos nariai, įskaitant ir šunį tikrai neleis „Tango TV” žiūrovams liūdėti sekmadienio vakarais.

Įspūdingas, linksmas kultinis amerikiečių serialas „Šeimos bičas” naujajame „Tango TV” sezone sekmadieniais!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.