Į naująjį „Tango TV” sezoną kviečia mados ir muzikos pasaulio žvaigždės

Jau rugpjūčio 6-ąją sezoną pradedanti ir pailsėti kviečianti, gaivinančio vėjelio į eterį įpūsianti „Tango TV” televizija naujomis laidomis taip pakerėjo kai kurias mados ir muzikos pasaulio žvaigždes, kad jos išvirto iš koto. Tikrąja šių žodžių prasme! Žvaigždės įkrito tiesiai į minkštutėlius fotelius ir įsitaisiusios ant jų „Tango TV” žiūrovams kasdien eteryje pristato joms labiausiai patikusias šios televizijos naujienas.
„Simpsonus” žiūrėjau nuo pradžių iki pabaigos ir tikrai buvau įsitikinęs, kad nieko geresnio negali būti. Tačiau tas „Šeimos bičas” – tikrai kietas!” – prisipažįsta vienas populiariausių šalies prodiuserių šarmingasis Egmontas Bžeskas, sužavėtas naujo animacinio serialo suaugusiems.
„Dangaus 2” nugalėtojas Justas, visai neseniai išbandęs jėgas TV3 projekte „9,5 savaitės” prisipažįsta pasiilgęs adrenalino, todėl nekantriai laukia laidos tikriems vyrams „Aukščiausia pavara”, kurioje garsiausi automobilių žinovai eksperimentuos su galingais ir prabangiais automobiliais.
„Garsiausių TOP modelių gyvenimas atrodo toks fainas: gražūs rūbai, prabangūs apartamentai, turtingų vyrų dėmesys…” – šypsosi dailiakojė „69 Danguje” vokalistė Karina Krysko. Tik ji dar nežino, kad naujajame „Tango TV” šou „TOP modeliai” bus atskleista ne tik gražioji, bet ir labiausiai intriguojanti ir tikrai ne tik rožėmis klota modelių gyvenimo pusė.
Antrąjį sezoną pradėsiančios aštrialiežuvio stilisto Manto Petruškevičiaus laidos „Mados reidas” žada nepraleisti dizainerė Julija Žilėnienė.
„Mantai, tikiuosi staigmenų”, – provokuoja garsi dizainerė su itin viliojančia iškirpte.

Mados ir muzikos pasaulio garsenybių rekomenduojamas „Tango TV” sezonas – jau nuo rugpjūčio 6 dienos!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.