„Neptūne“ – M.Runkauskas

Klaipėdos „Nafta-Uni-Laivitė” neteko lyderio, o kita uostamiesčio ekipa „Neptūnas” įsigijo itin perspektyvų gynėją – Marių Runkauską.

Tai jau ketvirtas naujas krepšininkas, kitą sezoną vilkėsiantis „Neptūno” marškinėlius. Primename, kad uostamiesčio klubas sudarė sutartis su Remigijumi Trakimu, Pauliumi Počiuipa bei Sergejumi Karmazinskiu. Taip pat Klaipėdos komanda pratęsė sutartį su Mindaugu Mockumi.

Jau pernai buvo aišku, kad 189 cm ūgio M.Runkauskas išaugo NKL pirmenybių marškinėlius.

Šis 21 metų krepšininkas praėjusį sezoną kartu su „Naftos-Uni-Laivitės” komanda tapo Nacionalinės krepšinio lygos nugalėtoju, o pats krepšininkas buvo pripažintas naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Praėjusį sezoną M.Runkauskas vidutiniškai per vienerias reguliariojo NKL sezono rungtynes pelnydavo po 17,2 taško, atkovodavo 3,2 kamuolio bei atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Neptūnas” jau įpusėjo komandos komplektavimą ateinančiam sezonui. Uostamiesčio komanda jau yra suformavusi trenerių štabą bei turi 10 krepšininkų. Be minėtųjų žaidėjų klube dar yra: Vaidotas Pridotkas, Marius Kasiulevičius, Evaldas Dainys, Vytautas Buzas ir Vytenis Petkus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.