PILDYK serialui – naujų herojų atranka

Žiūrovų pamėgtas PILDYK serialas „Kalbėjimas stiprina draugystę” greitu metu turės dar du herojus. Šiuo metu serialo kūrėjai vykdo naujų aktorių atranką ir sprendžia, kas prisijungs prie visiems gerai pažįstamos linksmosios ketveriukės – Gertrūdos, Erikos, Gabbanos ir Ozzy. Atrankoje dalyvauja daugiau kaip 1000 jaunų žmonių iš visos Lietuvos, pasiryžusių tapti naujaisiais jų draugais.
„Seriale vaidinti gali kiekvienas vaikinas ir mergina, pasitikintys savimi ir mėgstantys draugų kompaniją bei linksmybes. Norime, kad PILDYK serialo komandą papildytų išskirtinės asmenybės. Būsimieji serialo herojai kartu su dabartine ketveriuke apsigyvens viename bute ir puikiai leis laiką.”, – pasakojo atrankos komisijos nariai.

Naujus serialo herojus renka komisija, kurią sudaro ne tik „Tele2” atstovai, bet ir serialo režisierius Martins Grauds, žurnalo „Panelė” fotografas Algis Kriščiūnas, reklamos specialistai. Komisijos narius įvairiais improvizacijų ir muzikos klausiais konsultuoja MTV talentų ir muzikos vadovas Vidmantas Čepkauskas bei Tomas Boo (DJ).

Būsimus serialo herojus komisija renka iš daugiau nei 1000-čio pretendentų, kurių amžius svyruoja nuo 14 iki 28 metų. Į atranką jie pateko užpildę anketą interneto svetainėje www.pildyk.lt. Komisijos narių atrinkti mergina ir vaikinas ekrane pasirodys jau rudenį.

PILDYK serialo komanda pasiryžusi dar daugiau dėmesio skirti jaunimui aktualioms temoms ir jų tarpusavio santykiams. Pasak serialo kūrėjų, žiūrovams jie ir toliau pateiks nuotaikingus siužetus apie meilę, draugystę ir gyvenimo tikslo paieškas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "PILDYK serialui – naujų herojų atranka"

  1. Zivile

    😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.