„Stedos“ taurė – „Glestum“ komandai

Kol Lietuvos futbole vasaros pertrauka, „Glestum” futbolo klubas surengė mažojo futbolo (7 prieš 7) turnyrą dėl „Stedos” taurės.

Parungtyniauti, be šeimininkų, atvyko Kretingos „Minija”, Vilniaus „Fazė” ir Plikių „Plikiai-Time Team”.

„Baltijos” stadione vykusiame turnyre iš pradžių visos komandos sužaidė tarpusavyje, po to dvi geriausios kovojo dėl pirmosios vietos, kitos dvi – dėl trečiosios.

Kaip ir tikėtasi, pirmieji vietą finale užsitikrino „Glestum” futbolininkai. Jie 3:1 įveikė „Miniją”, 2:2 sužaidė su „Plikiais-Time Team” ir nieko nelemiančiose varžybose be įvarčių išsiskyrė su „Faze”.

Labiau pasistengti reikėjo „Plikių” ekipai. Ji po pergalės prieš vilniečius 2:0 ir lygiųjų 2:2 su „Glestum”, turėjo iš visų jėgų kautis su „Minija”, kuri pergalės atveju būtų aplenkusi plikiškius. Lygiosios 1:1 tenkino Plikių futbolininkus.

Treti po I etapo buvo „Minijos” žaidėjai. Jie įveikė vilniečius 1:0.

Keista, tačiau lemiamos kovos nebuvo atkaklios. „Minija” net 6:0 dar kartą įveikė Vilniaus „Fazę”, o Klaipėdos „Glestum” dar įspūdingesniu skirtumu – 7:0 nugalėjo „Plikių-Time Team” septintuką.

Tad pirmoji „Stedos” taurė pasiliko pas organizatorius – „Glestum” futbolininkus, antrosios vietos taurė iškeliavo į Plikius, o trečiosios – į Kretingą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.