Tiesioginė „Vėtra” – „Blackburn” transliacija

UEFA Intertoto taurės 3 etapo rungtynėse susitinka Vilniaus „Vėtra” ir „Blackburn” klubas. Šioje naujienoje laukite tiesioginių komentarų iš mačo.

Vilniaus „Vėtros” stadionas

Teisėjas – Tony Asumaa (Suomija)

Vilniaus „Vėtra” 0 – 0 „Blackburn”

10` Savage`ui perėmus kamuolį McCarthy bando smūgiuoti iš 20 metrų, tačiau labai netiksliai. Tai buvo „Vėtros” gynėjų klaida.

9` Su kamuoliu lūkuriuojantis Friedelis sutinkamas sirgalių švilpimu.

7` Savage`as grubiai griauna Panką, tačiau iš baudos smūgio nieko pavojingo sukurti nepavyksta. Tuo tarpu kitame aikštės gale Žutautas nesėkmingai išbėga pasiimti kamuolio ir skiriamas kampinis. McCarthy galva smūgiuotas kamuolys atšokęs nuo žemės skrieja virš vartų.

6` „Vėtros” gynėjai nesusišneka tarpusavyje ir galiausiai yra priversti išmušti kamuolį už galinės linijos. Kampinis. „Blackburn” žaidėjas kamuolio galva nepasiekia. Pakelta buvo pavojingai.

4` Dar vieną perdavimą – šįkart iš dešiniojo krašto – galiausiai sėkmingai perima Friedelis.

3` Puikus Božinovski perdavimas Stankevičiui, „Blackburn” gynėjai nesėkmingai išmuša kamuolį, kuris atitenka Limai. Lima skersuoja iš kairiojo krašto, tačiau prie artimojo virpsto buvęs Stenkevičius smūgiuoja netiksliai. Pirma rungtynių proga.

2` Gindamisi nuo tolimo perdavimo Benni McCarthy „Vėtros” gynėjai priversti išmušti kamuolį už galinės linijos. Kampinis, nuo kurio „Vėtra” sėkmingai apsigina. Smūgis nuo vartų.

1` Rungtynės pradeda svečiai, tačiau „Vėtra netrukus perima kamuolį. Pirmasis Butrimavičiaus perdavimas į baudos aikštelę adresato nepasiekia.

Rungtynių pradžia truputį vėluoja, kadangi šoninis arbitras nėra visiškai patenkintas Brado Friedelio ginamų vartų kokybę – tinkle yra skylė, kurią dabar tvarko stadiono darbuotojai.

Portalas EuroFootball.lt pradeda tiesioginę transliaciją iš Vilniaus „Vėtros” stadione vykstančių UEFA Intertoto taurės trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynių tarp sostinės „Vėtros” ir Anglijos „Premier” lygoje rungtyniaujančių „Blackburn” futbolininkų.

Į Lietuvą atvyko apie 200 Anglijos klubo sirgalių, tuo tarpu išskirtinau gausus specialiųjų pajėgų ir viešosios tvarkos prižiūrėtojų būrys atrodo daugiau nei neadekvačiai. Panašu, jog šiandien įvykiai, vykę šiame stadione lankantis Varšuvos „Legia” sirgaliams, nebepasikartos.

Be to, šiandien lietuvių tikrai daugiau nei rungtynėse prieš „Legia”, tačiau stadionas nėra visiškai pilnas.

Komandų naujienos:

„Vėtros” gretose dėl traumos nežaidžia gynėjas iš Kroatijos Marijanas Budimiras, tuo tarpu dėl diskvalifikacijų klubui padėti negali legionierius iš Makedonijos Dejanas Milošeskis ir jaunasis saugas Darvydas Šernas.

„Blackburn” gretose nematome Australijos rinktinei padedančio Bretto Emertono bei po labai sunkios traumos atsigaunančio Steveno Reido.

Sudėtys:

„Vėtra”: Žutautas; Pedro, Sasnauskas, Usačiov, Skerla; Božinovski, Panka, Juška, Butrimavičius; Stankevičius, Severino;

Atsarginiai: Kozyrev, Karčemarskas, Raliukonis, Azizi, Vėževičius, Celiuk, Grigaitis;

„Blackburn”: Bradley; Ooijer, Warnock, Samba, Tugay; Nelsen, Savage, Bentley, Gamst Pedersen; McCarthy, Roberts;

Atsarginiai: Brown; Mokoena, Henchoz, Rigters, Dunn, Berner, Derbyshire;

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.