Belaukiant tikro vyro…

Dainininkė ir renginių organizatorė Daina Bilevičiūtė viena augina dukrą Elegiją ir tikisi, kad jos gyvenime atsiras vyras, kuris sugebės ir vinį įkalti, ir apskritai šeima pasirūpinti.

Dabar ji pasikeitusi. Per kelis mėnesius kultūros ir pramogų pasaulio atstovė Daina Bilevičiūtė neteko maždaug 17 kilogramų. Tokio rezultato pasiekė dalyvaudama televizijos šou. Vis dėlto ji tikino, kad dėl didesnio svorio niekada neišgyveno. „Jaučiausi gerai ir stora. Buvo sotumo ir patogumo jausmas, kurio nebeliko. Dabar atrodo, kad tuoj skrisiu”, – teigė 43 metų dainininkė. Svorį metė, nes moteriška ambicija prispaudė – panoro būti lieknesnė. D.Bilevičiūtė užsiminė, jog šiuo metu rengiasi kūrybiniam šuoliui. Tam padės pasikeitusi išvaizda, kitokie išgyvenimai. „Prisipirkau suknelių, į kurias turiu įlįsti”, – sakė vėl pilnėti neketinanti Daina.

„Brangioji, nesuk galvos”

Dainininkė prisipažino, kad kartais ją „užknisa” spartus gyvenimo tempas. Mielai pagulėtų kokios nors Jamaikos paplūdimyje. Gera būtų nieko neveikti. „Masažai, vonios… Kaip to norėčiau. Kai pažiūriu į moteris, kurios taip gyvena, nes yra išlaikomos vyrų, pagalvoju, kad norėčiau kurį laiką tokia pabūti. Ar joms pavydžiu? Taip. Bet vyro rasti nebandau. Gal jis mane ras?” – šypsodamasi svarstė D.Bilevičiūtė.

Pašnekovė teigė laukianti, kada jos gyvenime atsiras tikras vyras. Koks jis? „Tikras vyras yra tas, kuris viską daro dėl moters. Jokiu būdu nežemindamas savo garbės ir orumo. Turėdamas ir savo gyvenimą. Toks, kuris gali pasirūpinti moterimi, pasakyti: „Brangioji, nesuk galvos, tai mano reikalas tvarkyti šeimos biudžetą, atlikti buities darbus. Tikras vyras turi mokėti įkalti vinį”, – apibūdino D.Bilevičiūtė.

Nėra ką pavadinti moliu

Dainininkė augina 13 metų dukrą Elegiją. Ji tikino, kad dabar jau nėra sudėtinga vienai rūpintis vaiku. „Iš pradžių man moraliai buvo labai sunku. Tačiau šiuo metu gyvename visavertį gyvenimą. Dabar yra daug vaikų, kurių tėvai negyvena drauge. Turiu išsiskyrusių draugių. Bet kai pamatau visą šeimą, labai džiaugiuosi”, – tvirtino moteris. Jeigu kokia ištekėjusi draugė pavadina vyrą moliu,

D.Bilevičiūtė jai sako: „Tačiau tu su juo gyveni. Ir vaikai turi tėvą. O mums nėra ant ko paurgzti, kam išsilieti. Nėra ką pavadinti moliu.”

Dainininkė nenoriai kalbėjo apie dukters tėvą. „Tai jau praeitis. Ji labai toli. Nenorėčiau šnekėti ne todėl, kad ko nors bijočiau, tiesiog neverta grįžti prie tos istorijos ir išgyvenimų”, – paaiškino ji. Vyriškis, nuo kurio D.Bilevičiūtė susilaukė mergaitės, žino, kad turi dukrą. Ši apie tėvą neklausinėja. „Mes turime apie ką kalbėti”, – pridūrė Daina.

Kaip Karlsonas

Dainininkė neišgyvena dėl to, jog šiuo metu neturi artimo draugo. Vieniša ji nesijaučia. „Man labai įdomu gyventi”, – tvirtino pašnekovė. Darbų ir rūpesčių D.Bilevičiūtei – iki kaklo. Dainininkė turėjo butą Vilniaus centre, bet maždaug prieš metus jį pardavė ir persikėlė į Trakus. Sakė, sugalvojo, kad nori būti Karlsonas ir skraidyti virš stogo. Laikraštyje rado skelbimą apie būstą, turintį 25 kvadratinių metrų terasą. Kaina pasirodė priimtina. Nuvažiavo į Trakus. Butas patiko. Nestandartinis. „Kreizi”, – apibūdino naujuosius namus dainininkė.

Anot D.Bilevičiūtės, vieta – nereali, Trakų centre. „Iš tos mano terasos matyti viskas: Užutrakis, Trakų pilis, bažnyčios, pusiasalio kuoras…” – negalėjo atsidžiaugti pašnekovė. Ji tikino, kad iki Vilniaus automobiliu – apie 10 minučių. Tik sostinėje kamščiai sustabdo.

Naujuose namuose ne viskas idealu. Į buto pirmą aukštą per kažkokį sudūrimą teka vanduo. Tačiau dainininkė moteriškai gudriai rado išeitį. Toje vietoje, kur laša, įkomponavo nedidelį fontaną, o

apačioje pastatė didelę keraminę gulbę. Ir gražu, ir praktiška. „Ten, kur „plaukioja gulbė”, yra mano ežerėlis. Taip išsprendžiau buitinę problemą”, – juokėsi D.Bilevičiūtė.

Kultūros „ūkininkė”

Vilniuje yra dar vieni dainininkės namai – ten gyvena jos mama. O namai Trakuose – ne vienintelė vieta, kur D.Bilevičiūtė gali pabėgti nuo didelio miesto šurmulio. Varėnos krašte ji turi sodybą. „Kartais dėl to su savimi susipykstu, nes mane tai nervina. Visur reikia turėti dantų šepetėlį, tualetinio popieriaus, skalbimo miltelių, indų, drabužių, batų… Todėl vis pagalvoju: kam man tiek visko?” – svarstė D.Bilevičiūtė.

Dainininkė net turi ūkininkės pažymėjimą. Dalyvauja kaimo kultūrinio vystymo programoje. „Bet neauginsiu kiaulių ar žirafų. „Auginsiu” kultūrą”, – šypsodamasi dėstė D.Bilevičiūtė. Sodyboje ji numačiusi organizuoti renginius, per kuriuos svečiai galėtų net tik ilsėtis, gėrėtis gamta, vaišintis, bet ir nuveikti kai ką įdomaus – tarkim, dalyvauti teminiame vakarėlyje, pažiūrėti spektaklį ar koncertą, ne tik skanauti, bet ir bandyti pagaminti gurmaniškų patiekalų. Arba pasimokyti menų ar amatų: tapyti, lieti žvakės, austi ir t. t. „Ne visi žmonės nori vien gerti ar maudytis”, – sakė atlikėja.

Į apkalbas nekreipia dėmesio

Dainininkė turi didelį būrį bičiulių, tačiau yra žmonių, kurie jos nemėgsta, skleidžia gandus. „Apkalbos atsiranda iš pavydo, – įsitikinusi D.Bilevičiūtė. – Bet jei kokie nors žmonės apie mane kalba, ačiū jiems. Net blogai atsiliepdami jie rodo man dėmesį. Nesu pinigas, kad visiems patikčiau.”

Moteris teigė puikiai bendraujanti ir su kaimo žmonėmis, ir su tokiais, kurie eina aukštas pareigas. Svarstė, kad į ją kreipia dėmesį, skleidžia gandus galbūt dėl to, jog yra ryškus žmogus.

„Ar esu tolerantiška? Manau, taip. Tačiau dar esu jautri. Todėl nuo tokių žmonių stengiuosi atsiriboti. Suvokiu, kad jų nepakeisiu. Susitinki su žmogumi ir matai: akys slidžios, kalba ne tą. Kam man su tokiu bendrauti? Labai nemėgstu intrigantų”, – samprotavo pašnekovė.

„Talžė kaip norėjo”

D.Bilevičiūtė šešias savaites dalyvavo LNK svorio metimo šou XXL. Nors televizijos ekranuose dainininkės nebematyti, ji ir toliau laikosi dietos, sportuoja, tikrinasi sveikatą. Tik visa tai daro nefilmuojant televizijos kameroms.

Dainai įsiminė epizodas, kai pirmą kartą reikėjo apsivilkti mėlynųjų komandai skirtus drabužius. Kai apsirengė, pasirodė, kad jie gerokai per dideli. „Tiesiog iškritau iš jų ir likau su kelnaitėmis. Paklausiau: „Gal įsivaizduojate, kad šitaip galėsiu filmuotis?” Iš kelnių iškrentu, o marškinėliai kabo kaip maišas. Juk aš moteris. Suprantu, esu stora, bet tai nereiškia, jog turėčiau atrodyti kaip baidyklė”, – piktinosi D.Bilevičiūtė. Tada vienas komandos narių replikavo: „Galvoji, kad ant ledo geriau atrodei?” Dainininkė atkirto mananti, jog atrodė geriau, nes vilkėjo savo drabužius. „Tą žmogų mačiau pirmą kartą”, – stebėjosi komandos nario netaktiškumu D.Bilevičiūtė. Pašnekovės nuomone, jos kūnas yra tik jos problema.

Televizijos šou XXL įsibėgėjus, pradėta kalbėti, kad dainininkė konfliktuoja su kitais dalyviais. Galiausiai komandos draugai pašalino ją iš žaidimo. „Dabar man viskas labai juokinga. Nematau jokių konfliktų, – teigė D.Bilevičiūtė. – Nė vienam savo komandos nariui nepasakiau, ką daro ne taip. „Chebrai” neturėjau jokių komentarų. O jie mane talžė kaip norėjo. Tai kultūros stoka, nieko daugiau.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.